Ava peamenüü

Jonna Tervomaa

Soome laulja
Jonna Tervomaa Ruisrock 2008.jpg
Jonnatervomaa.jpg

Jonna Marika Tervomaa (sündinud 7. jaanuaril 1973 Forssas) on soome laulja ja laulukirjutaja. Ta sai tuntuks kümneaastasena, kui võitis lauluvõistluse "Syksyn Sävel" lauluga "Minttu sekä Ville". Täiskasvanuna alustas ta oma karjääri aastal 1998 omanimelise albumiga.

Tervomaa hittide hulka kuuluvad "Suljettu sydän" (1998), "Yhtä en saa" (1999), "Rakkauden haudalla" (2003), "Myöhemmin" (2004), "Se ei kuulu mulle" (2004).

DiskograafiaRedigeeri

AlbumidRedigeeri

  • "Jonna" (1984)
  • "Tykkään susta" (1985 – Sa meeldid mulle)
  • "Jonna" (1986)
  • "Parhaat" (1987 – Parimad)
  • "Jonna Tervomaa" (1998)
  • "Neljä seinää" (1999 – Neli seina)
  • "Viivalla" (2001 – Joone peal)
  • "Halo" (2004)
  • "Parempi loppu" (2007 – Parim lõpp)

VälislingidRedigeeri