Joel Schumacher

Ameerika Ühendriikide filmirežissöör
Joel Schumacher

Joel T. Schumacher (29. august 1939 New York22. juuni 2020 New York) oli USA filmirežissöör, kirjanik ja produtsent.

FilmograafiaRedigeeri

Aasta Pealkiri Eestikeelne pealkiri
1981 "The Incredible Shrinking Woman"
1983 "D.C. Cab" (ka "Street Fleet")
1985 "St. Elmo's Fire"
1987 "The Lost Boys" "Kadunud poisid"
1989 "Cousins" "Truudusetus"
1990 "Flatliners" "Elumängud"
1991 "Dying Young" "Surra noorelt"
1993 "Falling Down"
1994 "The Client" "Klient"
1995 "Batman Forever" "Batman igaveseks"
1996 "A Time to Kill" "Aeg tappa"
1997 "Batman & Robin" "Batman ja Robin"
1999 "8MM" "8mm"
1999 "Flawless" "Veatu"
2000 "Tigerland"
2002 "Bad Company" "Paras punt"
2002 "Phone Booth" "Telefoniputka"
2003 "Veronica Guerin"
2004 "The Phantom Of The Opera" "Ooperifantoom"
2007 "The Number 23"
2009 "Blood Creek"
2010 "Twelve"
2011 "Trespass" "Sissetung"

VälislingidRedigeeri