Ava peamenüü

Haute-Corse'i departemangu haldusüksuste loend

Siin on ära toodud kõik Haute-Corse'i departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid, vallad). Sulgudes on toodud haldusüksuse keskus, kui see ei lange kokku haldusüksuse nimega.

Bastia ringkondRedigeeri

Calvi ringkondRedigeeri

Corte ringkondRedigeeri

Alto-di-Casaconi kanton (Campitello)

  1. Bigorno
  2. Campile
  3. Campitello
  4. Canavaggia
  5. Crocicchia
  6. Lento
  7. Monte
  8. Olmo
  9. Ortiporio
  10. Penta-Acquatella
  11. Prunelli-di-Casacconi
  12. Scolca
  13. Volpajola

Bustanico kanton (Sermano)

  1. Aiti (Aiti, pieve de E Vallerustie)
  2. Alando (Alandu, pieve de Boziu)
  3. Alzi (Alzi, pieve de Boziu)
  4. Altiani (Altiani, pieve de A Rogna)
  5. Bustanico (Bustanicu, pieve de Boziu)
  6. Cambia (Cambia, pieve de E Vallerustie)
  7. Carticasi (Carticasi, pieve de E Vallerustie)
  8. Castellare-di-Mercurio (U Castellà, pieve de Mercuriu)
  9. Erbajolo (Erbaghjolu, pieve de A Rogna)
  10. Érone (Erone, pieve de E Vallerustie)
  11. Favalello (U Favalellu, pieve de Boziu)
  12. Focicchia (Fughjuchja, pieve de A Rogna)
  13. Giuncaggio (Ghjuncaghju, pieve de A Rogna)
  14. Lano (Lanu, pieve de E Vallerustie)
  15. Mazzola (A Mazzola, pieve de Boziu)
  16. Pancheraccia (Pancheraccia, pieve de A Rogna)
  17. Piedicorte-di-Gaggio (Pedicorti, pieve de A Rogna, endine kantoni keskus)
  18. Pietraserena (A Petra Serena, pieve de A Rogna)
  19. Rusio (Rusiu, pieve de E Vallerustie) 77 20244 2B264
  20. Sermano (Sermanu, pieve de Boziu, endine ja ka praegune kantoni keskus)
  21. Sant'Andréa-di-Bozio (Sant'Andria di Boziu, pieve de Boziu)
  22. San-Lorenzo (Sa Lurenzu, pieve de E Vallerustie, kantoni endine keskus)
  23. Santa-Lucia-di-Mercurio (Santa Lucia di Mercuriu, pieve de Mercuriu)
  24. Tralonca (Tralonca, pieve de Talcini)

Campoloro-di-Moriani kanton (Cervione)

  1. Cervione (Cervioni)
  2. Sant'Andréa-di-Cotone (Sant'Andria di Cutone)
  3. San-Giovanni-di-Moriani (San Ghjuvà di Muriani)
  4. San-Giuliano (San Ghjulianu)
  5. Santa-Lucia-di-Moriani (Santa Lucia di Muriani)
  6. Santa-Maria-Poggio (Santa Maria poghju)
  7. San-Nicolao (San Niculau)
  8. Santa-Reparata-di-Moriani (Santa Riparata di Muriani)
  9. Valle-di-Campoloro (E Valli di U Campuloru)

Castifao-Morosaglia kanton (Morosaglia)

  1. Asco
  2. Bisinchi
  3. Castello-di-Rostino
  4. Castifao
  5. Castineta
  6. Gavignano
  7. Moltifao
  8. Morosaglia
  9. Saliceto
  10. Valle-di-Rostino

Corte kanton

  1. Corte

Fiumalto-d'Ampugnani kanton (La Porta)

  1. Casabianca
  2. Casalta
  3. Croce
  4. Ficaja
  5. Giocatojo
  6. Pero-Casevecchie
  7. Piano
  8. Poggio-Marinaccio
  9. Poggio-Mezzana
  10. Polveroso
  11. La Porta
  12. Pruno
  13. Quercitello
  14. Scata
  15. Silvareccio
  16. San-Damiano
  17. San-Gavino-d'Ampugnani
  18. Taglio-Isolaccio
  19. Talasani
  20. Velone-Orneto

Ghisoni kanton

  1. Ghisonaccia
  2. Ghisoni
  3. Lugo-di-Nazza
  4. Poggio-di-Nazza

Moïta-Verde'i kanton (Moïta)

  1. Aléria
  2. Ampriani
  3. Campi
  4. Canale-di-Verde
  5. Chiatra
  6. Linguizzetta
  7. Matra vald
  8. Moïta
  9. Pianello
  10. Pietra-di-Verde
  11. Zalana
  12. Zuani
  13. Tallone
  14. Tox

Niolu-Omessa kanton (Calacuccia)

  1. Albertacce
  2. Calacuccia
  3. Casamaccioli
  4. Castiglione (I Castiglioni)
  5. Castirla
  6. Corscia
  7. Lozzi
  8. Omessa
  9. Piedigriggio (Pedigrisgiu)
  10. Popolasca (Upulasca)
  11. Prato-di-Giovellina (U Pratu)
  12. Soveria

Orezza-Alesani kanton (Piedicroce)

  1. Campana
  2. Carcheto-Brustico
  3. Carpineto
  4. Felce
  5. Monacia-d'Orezza
  6. Nocario
  7. Novale
  8. Ortale
  9. Parata
  10. Perelli
  11. Piazzali
  12. Piazzole
  13. Piedicroce
  14. Piedipartino
  15. Pie-d'Orezza
  16. Pietricaggio
  17. Piobetta
  18. Rapaggio
  19. Stazzona
  20. Tarrano
  21. Valle-d'Alesani
  22. Valle-d'Orezza
  23. Verdèse

Prunelli-di-Fiumorbo kanton

  1. Chisa
  2. Isolaccio-di-Fiumorbo
  3. Prunelli-di-Fiumorbo
  4. San-Gavino-di-Fiumorbo
  5. Serra-di-Fiumorbo
  6. Solarov
  7. Ventiseri

Venaco kanton

  1. Casanova
  2. Muracciole
  3. Poggio-di-Venaco
  4. Riventosa
  5. Santo-Pietro-di-Venaco
  6. Venaco
  7. Vivario

Vescovato kanton

  1. Castellare-di-Casinca
  2. Loreto-di-Casinca
  3. Penta-di-Casinca
  4. Porri
  5. Sorbo-Ocagnano
  6. Venzolasca
  7. Vescovato

Vezzani kanton

  1. Aghione
  2. Antisanti
  3. Casevecchie
  4. Noceta
  5. Pietroso
  6. Rospigliani
  7. Vezzani