Ava peamenüü

Anna Maria Jopek (sündinud 14. detsembril 1970 Varssavis) on poola pop- ja džässlaulja. Ta esindas Poolat 1997. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel lauluga "Ale jestem" ja saavutas 11. koha.

Anna Maria Jopek
Anna Maria Jopek
Anna Maria Jopek
Sünninimi Anna Maria Jopek
Sündinud 14. detsember 1970 (49-aastane)
Varssavi, Poola
Stiilid popmuusika, džäss
Elukutse laulja
Veebileht Ametlik koduleht

DiskograafiaRedigeeri

AlbumidRedigeeri

  • "Ale jestem" (1997)
  • "Szeptem" (1998)
  • "Jasnosłyszenie" (1999)
  • "Dzisiaj z Betleyem" (1999)
  • "Bosa" (2000)
  • "Barefoot" (2002)
  • "Nienasycenie" (2002)
  • "Upojenie" (koos Pat Methenyga) (2002)
  • "Farat" (live) (2003)
  • "Secret" (2005)
  • "Niebo" (2005)
  • "ID" (2007)
  • "BMW Jazz Club Volume 1: Jo & Co" (live) (2008)
  • "Sobremesa" (2011)
  • "Polanna" (2011)

SinglidRedigeeri

  • "Chwilozofia 32-bitowa" (1996)
  • "Ale jestem" (1997)
  • "Joszko Broda" (1997)
  • "Nie przychodzisz mi do głowy" (1997)
  • "Cud niepamięci" (1998)
  • "Przed rozstaniem" (1998)
  • "Ja wysiadam" (1999)
  • "Księżyc jest niemym posłańcem" (1999)
  • "Na całej połaci śnieg" (koos Jeremi Przyboraga, 1999)
  • "Nadzieja nam się stanie" (1999)
  • "Smutny bóg" (2000)
  • "Ślady po Tobie" (2000)
  • "Szepty i łzy" (2000)
  • "Jeżeli chcesz" (2000)
  • "Henry Lee / Tam, gdzie rosną dzikie róże" (koos Maciej Maleńczukiga, 2001)
  • "Upojenie" (2001)
  • "Na dłoni" (2002)
  • "O co tyle milczenia" (2002)
  • "I pozostanie tajemnicą" (2002)
  • "Małe dzieci po to są" (2003)
  • "Tam, gdzie nie sięga wzrok" (2003)
  • "Mania Mienia" (2003)
  • " Możliwe" (2004)
  • "Gdy mówią mi" (2005)
  • "Niebo" (2006)
  • "A gdybyśmy nigdy się nie spotkali" (2006)
  • "Teraz i tu" (2007)
  • "Zrób, co możesz" (2007)
  • "Skłamałabym" (2007)
  • "Cisza na skronie, na powieki słońce" (2008)
  • "Możliwe" (2009)
  • "Sypka Warszawa" (2009)

VälislingidRedigeeri