Välismaa merede ja lahtede loend

Siin loetletakse välismaa meresid ja lahti


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



Eesti lahedRedigeeri

ARedigeeri

Aadria meriAasovi meriAdeni lahtAdmiralty lahtAdvikÁgio Órose lahtAhvenameriAk-Metšeti lahtAl-‘Aqabah' lahtAlaska lahtAlboráni meriAltafjordenAmbanizana lahtAmeerika VahemeriAmundseni lahtAmundseni meriAmuuri limaanAmvrakía laht - Anadõri lahtAndamani meriAntongila lahtAraabia meriArafura meriArgolída lahtAsinara laht - Avatša abajasAvatša laht

BRedigeeri

Baía de Todos os SantosBaidarata lahtBaffini lahtBakali lahtBaleaari meriBali meriBalsfjordenBanda meriBarentsi meriBeauforti meriBellingshauseni meriBengali lahtBeringi meriBiafra lahtBiskaia lahtBismarcki meriBo HaiBoknafjordenBoothia lahtBristoli laht (Suurbritannia) – Bristoli laht (USA)BrunnsvikenBugazi lahtBugi limaanBuor-HajaBurgasi laht

CRedigeeri

Cádizi lahtCalifornia lahtCarpentaria lahtCatania laht - Clyde'i lahtColin Archeri lahtCoronationi lahtCumberlandi laht

DRedigeeri

Disko lahtDnepri limaanDnepri-Bugi limaanDnestri lahtDollarti lahtDžarõlgatši lahtD'Urville'i meriDvina laht

ERedigeeri

East River - Egeuse meriElefsína lahtEreğli laht

FRedigeeri

Faddei lahtFeodossija lahtFidži meriFilipiini meriFlorese meriFlorida lahtForthi lahtFoxe'i lahtFrobisheri laht

GRedigeeri

Garabogazi lahtGdański lahtGeirangerfjordenGelendžiki lahtGenova lahtGioia Tauro laht - Gižiga lahtGrööni meriGuanabara laht - Guantánamo lahtGuinea lahtGulafjordenGõda laht

HRedigeeri

Hạ Longi laht - Halmahera meriHatanga lahtHedenströmi lahtHersonessi lahtHopsfjordenHudsoni laht

IRedigeeri

Ida-Hiina meriIda-Siberi meriİğneada lahtIiri meriIkaría meriIvarsfjorden

JRedigeeri

Jaapani meriJaapani SisemeriJaava meriJagorlõtski lahtJamaica laht - Jana lahtJarõlgatši lahtJenissei lahtJevpatorija lahtJiepmaluoktaJoonia meri

KRedigeeri

Kachchhi lahtKalamõti lahtKamtšatka lahtKandalakša lahtKane'i lahtKangertittivaqKara meriKariibi meriKarkiniti lahtKaspia meriKassándra laht - Keldi meriKiziltaši lahtKollane meriKolõma lahtKoola lahtKoostöömeriKoporje lahtKorallimeriKoro meriKotzebue lahtKreeta meriKuninganna Maudi lahtKura laht - Kyparissía laht

LRedigeeri

Labradori meriLakadiivi meriLa Plata lahtLaptevite meriLakoonia lahtLaksefjordenLauga lahtLevandi meriLiguuria meriLiivi lahtLincolni meriLingayeni lahtLinnanaukkoLioni lahtLiverpooli lahtLõuna-Hiina meriLäänemeri

MRedigeeri

Maine'i lahtMaluku meriMaó lahtMannari lahtMarguerite'i lahtMarija Prontšištševa lahtMarmara meriMecklenburgi lahtMehhiko lahtMercy lahtMesolóngi laguun - Messeenia laht - Mezeni lahtMiddendorffi lahtMindanao meriMirampéllou laht - Mont-Saint-Micheli lahtMorbihani lahtMottama lahtMust meriMyrtooni meri

NRedigeeri

NærøyfjordenNarva lahtNeeva laht - Nerpitšja lahtNew Yorgi laht - NordfjordNorra meri

ORedigeeri

Obi lahtOdessa lahtOfotfjordenOhhoota meriOlenjoki lahtOmaani lahtOnega laht

PRedigeeri

Paria lahtPeeter Suure lahtPenase lahtPenžina lahtPerekopi lahtPerämeriPetšora lahtPetšora meri - Pirani lahtPitka laht - Pjassina lahtPunane meriPõhjalahtPõhjameriPärsia laht

RRedigeeri

RiddarfjärdenRomsdalsfjordenRonne lahtRossi meri

SRedigeeri

Saalomoni meriSaaristomeriSahhalini lahtSaint Lawrence'i lahtSaint-Malo lahtSalamína lahtSamsuni lahtSan Francisco lahtSargasso meriSaroni lahtSawu meriSchleiScotia meriSelkämeriSerami meriSevastopoli lahtSinopi lahtSogne fjordSoome lahtSpirits Bay - Szczecini lahtStorfjorden (Sunnmøre)Storfjorden (Hålogaland)Suessi lahtSulawesi meriSulu meri Suur Austraalia lahtSõvaš

ŠRedigeeri

Šelihhovi laht

ZRedigeeri

Zuiderzee (endine)

TRedigeeri

Tai lahtTaimõri lahtTanafjordenTaranto lahtTartu laht - Tasmani meriTazi lahtTendrovi lahtTherme lahtTiksi lahtTimori meriTongkingi lahtTraakia meriTrieste lahtTrondheimi fjordTsemessi lahtTsokuri lahtTšoša lahtTšuktši meriTürreeni meriTysfjorden

URedigeeri

Uda lahtUngava laht - Upper New York Bay

VRedigeeri

VahemeriValencia lahtValge meriVarangeri fjordVarna lahtVeneta laguunVenezia lahtVenezuela lahtVestfjordenViiburi laht - Vilkitski lahtVisayani meriVitjazevo laht

WRedigeeri

WaddenzeeWeddelli meriWeymouthi laht