Ava peamenüü

Uisenma Borchu, algselt Üjdzenmaagijn Borhüü (mongoli keeles Үйзэнмаагийн Борхүү; sündinud 1. juunil 1984 Ulaanbaataris Mongoolias) on Mongoolia päritolu Saksamaa filmilavastaja ja filminäitleja.

Uisenma Borchu
Uisenma Borchu (2016).jpg
Uisenma Borchu (2016)
Sünninimi Үйзэнмаагийн Борхүү
Sünniaeg 1. juuni 1984 (35-aastane)
Sünnikoht Ulaanbaatar, Mongoolia
Tegev 2007. aastast

Sisukord

FilmograafiaRedigeeri

  • 2007: Donne-moi plus
  • 2011: Himmel voller Geigen
  • 2012: Khuyagaa – Tag im Leben eines Nomadenjungen
  • 2012: Preis des Goldes
  • 2015: Schau mich nicht so an
  • 2018: Asphaltgorillas

TunnustusRedigeeri

IsiklikkuRedigeeri

Täienda seda artikli alaosa!

ViitedRedigeeri

VälislingidRedigeeri