Staadionite loend mahutavuseti

Vikipeedia loend

Siin on loetletud maailma suurimad staadionid maksimaalse pealtvaatajate arvu järgi.

LoendRedigeeri

Staadioni nimi Mahutavus Linn Riik Kasutaja(d) Peamine kasutusala
Rŭngrado 1. Mai staadion 114 000 Pyongyang   Põhja-Korea Põhja-Korea jalgpallikoondis Jalgpall, kergejõustik, massimängud
Michigani staadion 107 601 Ann Arbor   USA Michigan Wolverines football Ameerika jalgpall
Beaver Stadium 106 572 State College   USA Penn State Nittany Lions football Ameerika jalgpall
Ohio staadion 104 944 Columbus   USA Ohio State Buckeyes football Ameerika jalgpall
Kyle Field 102 733 College Station   USA Texas A&M Aggies football Ameerika jalgpall
Neyland Stadium 102 455 Knoxville   USA Tennessee Volunteers football Ameerika jalgpall
Tiger Stadium 102 321 Baton Rouge   USA LSU Tigers football Ameerika jalgpall
Bryant–Denny Stadium 101 821 Tuscaloosa   USA Alabama Crimson Tide football Ameerika jalgpall
Darrell K Royal–Texas Memorial Stadium 100 119 Austin   USA Texas Longhorns football Ameerika jalgpall
Melbourne Cricket Ground (MCG) 100 024 Melbourne   Austraalia Victorian Bushrangers, Melbourne Stars, Melbourne'i kriketiklubi, Richmond FC, Hawthorn FC, Collingwood FC, Melbourne FC, Austraalia kriketikoondis Kriket, Austraalia jalgpall, jalgpall
Camp Nou 99 354 Barcelona   Hispaania FC Barcelona Jalgpall
FNB staadion 94 736 Johannesburg   Lõuna-Aafrika Vabariik Lõuna-Aafrika Vabariigi jalgpallikoondis, Kaizer Chiefs FC Jalgpall
Los Angeles Memorial Coliseum 93 607 Los Angeles   USA USC Trojans football, Los Angeles Rams Ameerika jalgpall
Sanford Stadium 92 746 Athens   USA Georgia Bulldogs football Ameerika jalgpall
Rose Bowl 92 542 Pasadena   USA UCLA Bruins football, Rose Bowl Ameerika jalgpall
Cotton Bowl 92 100 Dallas   USA Dallase sõltumatu koolipiirkond Ameerika jalgpall
Wembley staadion 90 000 London   Ühendkuningriik Inglismaa jalgpallikoondis Jalgpall, rugby league
Ben Hill Griffini staadion 88 548 Gainesville   USA Florida Gators football Ameerika jalgpall
Gelora Bung Karno staadion 88 306 Jakarta   Indoneesia Indoneesia jalgpallikoondis Jalgpall, kergejõustik
Jordan–Hare Stadium 87 451 Auburn   USA Auburn Tigers football Ameerika jalgpall
Bukit Jalili rahvusstaadion 87 411 Kuala Lumpur   Malaisia Malaisia jalgpallikoondis Jalgpall, kergejõustik
Estadio Azteca 87 000 México   Mehhiko Club América, Mehhiko jalgpallikoondis Jalgpall
Memorial Stadium 86 047 Lincoln   USA Nebraska Cornhuskers football Ameerika jalgpall
Borg El Arabi staadion 86 000 Aleksandria   Egiptus Egiptuse jalgpallikoondis Jalgpall
Yuva Bharati Krirangan 85 000 Kolkata   India India jalgpallikoondis, East Bengal, Mohammedan, Mohun Bagan, United, Atlético de Kolkata Jalgpall, kergejõustik