Ava peamenüü

Rahvusvahelise kosmosejaama ekspeditsioonide loend

Rahvusvahelise kosmosejaama ekspeditsioonide loend on kronoloogiline loend rahvusvahelise kosmosejaama ekspeditsioonidest. Sellesse loendisse ei kuulu varustusmissioonide meeskonnad ja kosmoseturistid. Jaama komandöride nimed on kaldkirjas. "Kestus" ei vasta alati "Lend üles" ja "Lend alla" lahtritele.

Lõppenud ekspeditsioonidRedigeeri

Ekspeditsioon Embleem Meeskond Stardiaeg Lend üles Maandumisaeg Lend alla Kestus
(päevades)
1. ekspeditsioon     William Shepherd
  Sergei Krikaljov
  Juri Gidzenko
31. oktoober 2000
07:52 (UTC)
Sojuz TM-31 21. märts 2001
07:33 (UTC)
STS-102 140,98
2. ekspeditsioon     Juri Usatšev
  James Voss
  Susan Helms
8. märts 2001
11:42 (UTC)
STS-102 22. august 2001
19:24 (UTC)
STS-105 167,28
3. ekspeditsioon     Frank Culbertson
  Mihhail Tjurin
  Vladimir Dezhurov
10. august 2001
21:10 (UTC)
STS-105 17. detsember 2001
17:56 (UTC)
STS-108 128,86
4. ekspeditsioon     Juri Onufrienko
  Carl Walz
  Daniel Bursch
5. detsember 2001
22:19 (UTC)
STS-108 19. juuni 2002
09:57 (UTC)
STS-111 195,82
5. ekspeditsioon     Valeri Korzun
  Sergei Trestšev
  Peggy Whitson
5. juuni 2002
21:22 (UTC)
STS-111 7. detsember 2002
19:37 (UTC)
STS-113 184,93
6. ekspeditsioon     Kenneth Bowersox
  Donald Pettit
  Nikolai Budarin
24. november 2002
00:49 (UTC)
STS-113 4. mai 2003
02:04 (UTC)
Sojuz TMA-1 161,05
7. ekspeditsioon     Juri Malentšenko
  Edward Lu
26. aprill 2003
03:53 (UTC)
Sojuz TMA-2 28. oktoober 2003
02:40 (UTC)
Sojuz TMA-2 184,93
8. ekspeditsioon     Michael Foale
  Aleksandr Kaleri
18. oktoober 2003
05:38 (UTC)
Sojuz TMA-3 30. aprill 2004
00:11 (UTC)
Sojuz TMA-3 194,77
9. ekspeditsioon     Gennadi Padalka
  Michael Fincke
19. aprill 2004
03:19 (UTC)
Sojuz TMA-4 24. oktoober 2004
00:32 (UTC)
Sojuz TMA-4 185,66
10. ekspeditsioon     Leroy Chiao
  Salizhan Sharipov
14. oktoober 2004
03:06 (UTC)
Sojuz TMA-5 24. aprill 2005
22:08 (UTC)
Sojuz TMA-5 192,79
11. ekspeditsioon     Sergei Krikaljov
  John L. Phillips
15. aprill 2005
00:46 (UTC)
Sojuz TMA-6
11. oktoober 2005
01:09 (UTC)
Sojuz TMA-6 179,02
12. ekspeditsioon     William McArthur
  Valeri Tokarev
1. oktoober 2005
03:54 (UTC)
Sojuz TMA-7
8. aprill 2006
23:48 (UTC)
Sojuz TMA-7 189,01
13. ekspeditsioon     Pavel Vinogradov
  Jeffrey Williams
30. märts 2006
02:30 (UTC)
Sojuz TMA-8 28. september 2006
01:13 (UTC)
Sojuz TMA-8 182,65
  Thomas Reiter 4. juuli 2006
18:38 (UTC)
STS-121 Liitus 14. ekspeditsiooniga
14. ekspeditsioon     Michael Lopez-Alegria
  Mihhail Tjurin
18. september 2006
04:09 (UTC)
Sojuz TMA-9 21. aprill 2007
12:31 (UTC)
Sojuz TMA-9 215,35
  Thomas Reiter Liitus 13. ekspeditsioonist 21. detsember 2006
22:32 (UTC)
STS-116 171,16
  Sunita Williams 10. detsember 2006
01:47 (UTC)
STS-116 Liitus 15. ekspeditsiooniga
15. ekspeditsioon     Fjodor Jurtšikin
  Oleg Kotov
7. aprill 2007
17:31 (UTC)
Sojuz TMA-10 21. oktoober 2007
10:36 (UTC)
Sojuz TMA-10 196,71
  Sunita Williams Liitus 14. ekspeditsioonist 22. juuni 2007
19:49 (UTC)
STS-117 194,75
  Clayton Anderson 8. juuni 2007
23:38 (UTC)
STS-117 Liitus 16. ekspeditsiooniga
16. ekspeditsioon     Peggy Whitson
  Juri Malentšenko
10. oktoober 2007
13:22 (UTC)
Sojuz TMA-11 19. aprill 2008
08:30 (UTC)
Sojuz TMA-11 191,80
  Clayton Anderson Liitus 15. ekspeditsioonist 7. november 2007
18:01 (UTC)
STS-120 151,77
  Daniel Tani 23. oktoober 2007
15:38 (UTC)
STS-120 20. veebruar 2008
14:07 (UTC)
STS-122 119,94
  Léopold Eyharts 7. veebruar 2008
19:45 (UTC)
STS-122 27. märts 2008
06:28 (UTC)
STS-123 48,55
  Garrett Reisman 11. märts 2008
06:28 (UTC)
STS-123 Liitus 17. ekspeditsiooniga
17. ekspeditsioon     Sergei Volkov
  Oleg Kononenko
8. aprill 2008
11:16 (UTC)
Sojuz TMA-12 24. oktoober 2008
03:37 (UTC)
Sojuz TMA-12 198,68
  Garrett Reisman Liitus 16. ekspeditsioonist 14. juuni 2008
15:16 (UTC)
STS-124 95,37
  Gregory Chamitoff 31. mai 2008
21:02 (UTC)
STS-124 Liitus 18. ekspeditsiooniga
18. ekspeditsioon     Michael Fincke
  Juri Lontšakov
12. oktoober 2008
07:01 (UTC)
Sojuz TMA-13 8. aprill 2009
07:16 (UTC)
Sojuz TMA-13 178,01
  Gregory Chamitoff Liitus 17. ekspeditsioonist 30. november 2008
21:25 (UTC)
STS-126 183,02
  Sandra Magnus 15. november 2008
00:55 (UTC)
STS-126 28. märts 2009
19:13 (UTC)
STS-119 133,76
  Koichi Wakata 15. märts 2009
23:43 (UTC)
STS-119 Liitus 19. ekspeditsiooniga
19. ekspeditsioon     Gennadi Padalka
  Michael Barratt
26. märts 2009
11:49 (UTC)
Sojuz TMA-14 Liitusid 20. ekspeditsiooniga
  Koichi Wakata Liitus 18. ekspeditsioonist
20. ekspeditsioon     Gennadi Padalka
  Michael Barratt
Liitusid 19. ekspeditsioonist 11. oktoober 2009
04:32 (UTC)
Sojuz TMA-14 198,70
  Koichi Wakata 31. juuli 2009
14:48 (UTC)
STS-127 144,62
  Timothy Kopra 15. juuli 2009
22:03 (UTC)
STS-127 12. september 2009
00:53 (UTC)
STS-128 58,12
  Frank De Winne
  Roman Romanenko
  Robert Thirsk
27. mai 2009
10:34 (UTC)
Sojuz TMA-15 Liitusid 21. ekspeditsiooniga
  Nicole Stott 29. august 2009
03:59 (UTC)
STS-128
21. ekspeditsioon     Frank De Winne
  Roman Romanenko
  Robert Thirsk
Liitusid 20. ekspeditsioonist 1. detsember 2009
07:16 (UTC)
Sojuz TMA-15 187,86
  Nicole Stott 27. november 2009
14:44 (UTC)
STS-129 90,45
  Jeffrey Williams
  Maksim Surajev
30. september 2009
07:14 (UTC)
Sojuz TMA-16 Liitusid 22. ekspeditsiooniga
22. ekspeditsioon     Jeffrey Williams
  Maksim Surajev
Liitusid 21. ekspeditsioonist 18. märts 2010
11:24 (UTC)
Sojuz TMA-16 169,04
  Oleg Kotov
  Timothy Creamer
  Soichi Noguchi
20. detsember 2009
21:52 (UTC)
Sojuz TMA-17 Liitusid 23. ekspeditsiooniga
23. ekspeditsioon     Oleg Kotov
  Timothy Creamer
  Soichi Noguchi
Liitusid 22. ekspeditsioonist 2. juuni 2010
03:25 (UTC)
Sojuz TMA-17 163,23
  Aleksandr Skvortsov
  Mihhail Kornijenko
  Tracy Caldwell Dyson
2. aprill 2010
04:05 (UTC)
Sojuz TMA-18 Liitusid 24. ekspeditsiooniga
24. ekspeditsioon     Aleksandr Skvortsov
  Mihhail Kornijenko
  Tracy Caldwell Dyson
Liitusid 23. ekspeditsioonist 25. september 2010
05:23 (UTC)
Sojuz TMA-18 176,05
  Douglas Wheelock
  Shannon Walker
  Fjodor Jurtšikin
15. juuni 2010
21:35 (UTC)
Sojuz TMA-19 Liitusid 25. ekspeditsiooniga
25. ekspeditsioon     Douglas Wheelock
  Shannon Walker
  Fjodor Jurtšikin
Liitusid 24. ekspeditsioonist 26. november 2010
04:46 (UTC)
Sojuz TMA-19 163,30
  Scott Kelly
  Aleksandr Kaleri
  Oleg Skripotška
7. oktoober 2010
23:10 (UTC)
Sojuz TMA-01M Liitusid 26. ekspeditsiooniga
26. ekspeditsioon     Scott Kelly
  Aleksandr Kaleri
  Oleg Skripotška
Liitusid 25. ekspeditsioonist 16. märts 2011
07:54 (UTC)
Sojuz TMA-01M 159,36
  Dimitri Kondratjev
  Catherine Coleman
  Paolo Nespoli
15. detsember 2010
19:09 (UTC)
Sojuz TMA-20 Liitusid 27. ekspeditsiooniga
27. ekspeditsioon     Dimitri Kondratjev
  Catherine Coleman
  Paolo Nespoli
Liitusid 26. ekspeditsioonist 24. mai 2011
02:27 (UTC)
Sojuz TMA-20 160,10
  Andrei Borisenko
  Aleksandr Samokutjajev
  Ronald Garan
4. aprill 2011
22:18 (UTC)
Sojuz TMA-21 Liitusid 28. ekspeditsiooniga
28. ekspeditsioon     Andrei Borisenko
  Aleksandr Samokutjajev
  Ronald Garan
Liitusid 27. ekspeditsioonist 16. september 2011
00:38 (UTC)
Sojuz TMA-21 164,10
  Michael Fossum
  Sergei Volkov
  Satoshi Furukawa
7. juuni 2011
20:12 (UTC)
Sojuz TMA-02M Liitusid 29. ekspeditsiooniga
29. ekspeditsioon     Michael Fossum
  Sergei Volkov
  Satoshi Furukawa
Liitusid 28. ekspeditsiooniga 22. november 2011
02:26 (UTC)
Sojuz TMA-02M 167,26
  Daniel Burbank
  Anton Škaplerov
  Anatoli Ivanišin
14. november 2011
04:14 (UTC)
Sojuz TMA-22 Liitusid 30. ekspeditsiooniga
30. ekspeditsioon     Daniel Burbank
  Anton Škaplerov
  Anatoli Ivanišin
Liitusid 29. ekspeditsioonist 27. aprill 2012
11:45 (UTC)
Sojuz TMA-22 165,31
  Oleg Kononenko
  Donald Pettit
  André Kuipers
21. detsember 2011
13:16 (UTC)
Sojuz TMA-03M Liitusid 31. ekspeditsiooniga
31. ekspeditsioon     Oleg Kononenko
  Donald Pettit
  André Kuipers
Liitusid 30. ekspeditsioonist 1. juuli 2012
08:14 (UTC)
Sojuz TMA-03M 192,83
  Gennadi Padalka
  Sergei Revin
  Joseph Acaba
15. mai 2012
03:01 (UTC)
Sojuz TMA-04M Liitusid 32. ekspeditsiooniga
32. ekspeditsioon     Gennadi Padalka
  Sergei Revin
  Joseph Acaba
Liitusid 31. ekspeditsioonist 17. september 2012
02:53 (UTC)
Sojuz TMA-04M 124,99
  Sunita Williams
  Juri Malentšenko
  Akihiko Hoshide
15. juuli 2012
02:40 (UTC)
Sojuz TMA-05M Liitusid 33. ekspeditsiooniga
33. ekspeditsioon     Sunita Williams
  Juri Malentšenko
  Akihiko Hoshide
Liitusid 32. ekspeditsioonist 19. november 2012
01:56 (UTC)
Sojuz TMA-05M 126,97
  Kevin Ford
  Oleg Novitski
  Jevgeni Tarelkin
October 23, 2012
10:51 (UTC)
Sojuz TMA-06M Liitusid 34. ekspeditsiooniga
34. ekspeditsioon     Kevin Ford
  Oleg Novitski
  Jevgeni Tarelkin
Liitusid 33. ekspeditsioonist 15. märts 2013
03:06 (UTC)
Sojuz TMA-06M 143,18
  Chris Hadfield
  Roman Romanenko
  Thomas Marshburn
19. detsember 2012
11:12 (UTC)
Sojuz TMA-07M Liitusid 35. ekspeditsiooniga
35. ekspeditsioon     Chris Hadfield
  Roman Romanenko
  Thomas Marshburn
Liitusid 34. ekspeditsioonist 14. mai 2013
03:31 (UTC)
Sojuz TMA-07M 145,64
  Pavel Vinogradov
  Aleksandr Misurkin
  Christopher Cassidy
28. märts 2013
20:43 (UTC)
Sojuz TMA-08M Liitusid 36. ekspeditsiooniga
36. ekspeditsioon     Pavel Vinogradov
  Aleksandr Misurkin
  Christopher Cassidy
Liitusid 35. ekspeditsioonist 11. september 2013
02:58 (UTC)
Sojuz TMA-08M 166,25
  Fjodor Juritškin
  Karen Nyberg
  Luca Parmitano
28. mai 2013
20:31 (UTC)
Sojuz TMA-09M Liitusid 37. ekspeditsiooniga
37. ekspeditsioon     Fjodor Juritškin
  Karen Nyberg
  Luca Parmitano
Liitusid 36. ekspeditsioonist 11. november 2013
02:49 (UTC)
Sojuz TMA-09M 166,25
  Oleg Kotov
  Sergei Rjazanski
  Michael Hopkins
25. september 2013
20:58 (UTC)
Sojuz TMA-10M Liitusid 38. ekspeditsiooniga
38. ekspeditsioon     Oleg Kotov
  Sergei Rjazanski
  Michael Hopkins
Liitusid 37. ekspeditsioonist 11. märts 2014
03:24 (UTC)
Sojuz TMA-10M 166,25
  Koichi Wakata
  Mihhail Tjurin
  Richard Mastracchio
6. november 2013
04:14 (UTC)
Sojuz TMA-11M Liitusid 39. ekspeditsiooniga
39. ekspeditsioon     Koichi Wakata
  Mihhail Tjurin
  Richard Mastracchio
Liitusid 38. ekspeditsioonist 14. mai 2014
01:58 (UTC)
Sojuz TMA-11M 187,91
  Aleksandr Skvortsov
  Oleg Artemjev
  Steven Swanson
25. märts 2014
21:17 (UTC)
Sojuz TMA-12M Liitusid 40. ekspeditsiooniga
40. ekspeditsioon     Steven Swanson
  Aleksandr Skvortsov
  Oleg Artemjev
Liitusid 39. ekspeditsioonist 11. september 2014
02:23 (UTC)
Sojuz TMA-12M 169,20
  Gregory Wiseman
  Maksim Surajev
  Alexander Gerst
28. mai 2014
19:57 (UTC)
Sojuz TMA-13M Liitusid 41. ekspeditsiooniga
41. ekspeditsioon     Maksim Surajev
  Gregory Wiseman
  Alexander Gerst
Liitusid 40. ekspeditsioonist 10. november 2014
03:58 (UTC)
Sojuz TMA-13M 165,33
  Aleksandr Samokutjajev
  Jelena Serova
  Barry Wilmore
25. september 2014
20:25 (UTC)
Sojuz TMA-14M Liitusid 42. ekspeditsiooniga
42. ekspeditsioon     Barry E. Wilmore
  Aleksandr Samokutjajev
  Jelena Serova
Liitusid 41. ekspeditsioonist 12. märts 2015
2:07 (UTC)
Sojuz TMA-14M 167,25
  Anton Škaplerov
  Samantha Cristoforetti
  Terry Virts
23. november 2014
21:01 (UTC)
Sojuz TMA-15M Liitusid 43. ekspeditsiooniga
43. ekspeditsioon     Terry Virts
  Anton Škaplerov
  Samantha Cristoforetti
Liitusid 42. ekspeditsioonist 11. juuni 2015
13:44 UTC[1][2]
Sojuz TMA-15M 199,70
  Gennadi Padalka
27. märts 2015
19:42 (UTC)
Sojuz TMA-16M Liitusid 44. ekspeditsiooniga
  Mihhail Kornijenko
  Scott Kelly
27. märts 2015
19:42 (UTC)
Sojuz TMA-16M Kuulusid 44., 45. ja 46. ekspeditsiooni
Aasta kosmoses  
44. ekspeditsioon     Gennadi Padalka Liitus 43. ekspeditsioonist 12. september 2015
00:51 (UTC)[3]
Sojuz TMA-16M 169
  Mihhail Kornijenko
  Scott Kelly
Liitusid 43. ekspeditsioonist Kuulusid 44., 45. ja 46. ekspeditsiooni
Aasta kosmoses  
  Oleg Kononenko
  Kimiya Yui
  Kjell Lindgren
22. juuli 2015
21:02 (UTC)[4]
Sojuz TMA-17M Liitusid 45. ekspeditsiooniga
45. ekspeditsioon     Scott Kelly
  Mihhail Kornijenko
Liitusid 44. ekspeditsioonist Liitusid 46. ekspeditsiooniga
  Oleg Kononenko
  Kimiya Yui
  Kjell Lindgren
11. detsember 2015
13:12 (UTC)
Sojuz TMA-17M 141,66
  Sergei Volkov 2. september 2015
04:37 (UTC)
Sojuz TMA-18M Liitus 46. ekspeditsiooniga
46. ekspeditsioon     Scott Kelly
  Mihhail Kornijenko
Liitusid 45. ekspeditsioonist 2. märts 2016
04:25 (UTC)
Sojuz TMA-18M 340
  Sergei Volkov 181
  Juri Malentšenko
  Timothy Peake
  Timothy Kopra
15. detsember 2015
11:03 (UTC)
Sojuz TMA-19M Liitusid 47. ekspeditsiooniga
47. ekspeditsioon     Timothy Kopra
  Timothy Peake
  Juri Malentšenko
Liitusid 46. ekspeditsioonist 18. juuni 2016
9:15 UTC[5]
Sojuz TMA-19M 185,91
  Aleksei Ovtšinin
  Oleg Skripotška
  Jeffrey Williams
18. märts 2016
21:26 (UTC)
Sojuz TMA-20M Liitusid 48. ekspeditsiooniga
48. ekspeditsioon     Jeffrey Williams
  Oleg Skripotška
  Aleksei Ovtšinin
Liitusid 47. ekspeditsioonist 7. september 2016
01:13 (UTC)[6]
Sojuz TMA-20M 172[7]
  Anatoli Ivanišin
  Takuya Onishi
  Kathleen Rubins
7. juuli 2016
1:36 (UTC)[8]
Sojuz MS-01 Liitusid 49. ekspeditsiooniga
49. ekspeditsioon     Anatoli Ivanišin
  Takuya Onishi
  Kathleen Rubins
Liitusid 48. ekspeditsioonist 30. oktoober 2016
3:58 (UTC)[9]
Sojuz MS-01 115
  Shane Kimbrough
  Andrei Borisenko
  Sergei Rõžikov
19. oktoober 2016
8:05 (UTC)[10]
Sojuz MS-02 Liitusid 50. ekspeditsiooniga
50. ekspeditsioon     Shane Kimbrough
  Andrei Borisenko
  Sergei Rõžikov
Liitusid 49. ekspeditsioonist 10. aprill 2017
11:20 (UTC)
Sojuz MS-02 173
  Peggy Whitson
  Oleg Novitski
  Thomas Pesquet
17. november 2016
20:17 (UTC)
Sojuz MS-03 Liitusid 51. ekspeditsiooniga
51. ekspeditsioon     Peggy Whitson Liitusid 50. ekspeditsioonist Liitus 52. ekspeditsiooniga
  Oleg Novitski
  Thomas Pesquet
2. juuni 2017 14:10 (UTC) Sojuz MS-03 196,72
  Fjodor Juritškin
  Jack Fischer
20. aprill 2017

07:13 (UTC)

Sojuz MS-04 Liitusid 52. ekspeditsiooniga
52. ekspeditsioon     Fjodor Juritškin
  Jack Fischer
Liitusid 51. ekspeditsioonist 3. september 2017 1:22 (UTC) Sojuz MS-04[11] 135,3
  Peggy Whitson 289.1
  Randolph Bresnik
  Paolo Nespoli
  Sergei Rjazanski
28. juuli 2017
15:41 (UTC)
Sojuz MS-05 Liitusid 53. ekspeditsiooniga
53. ekspeditsioon     Randolph Bresnik
  Paolo Nespoli
  Sergei Rjazanski
Liitusid 52. ekspeditsioonist 14. detsember 2017 08:38 (UTC)[12] Sojuz MS-05 139
  Aleksander Misurkin
  Mark Vande Hei
  Joseph Acaba
12. september 2017
21:17 (UTC)
Sojuz MS-06 Liitusid 54. ekspeditsiooniga
54. ekspeditsioon     Aleksander Misurkin
  Mark Vande Hei
  Joseph Acaba
Liitusid 53. ekspeditsioonist 28. veebruar 2018 02:31 (UTC)
Sojuz MS-06 168
  Anton Škaplerov
  Scott Tingle
  Norishige Kanai
17. detsember 2017
7:21 (UTC)
Sojuz MS-07 Liitusid 55. ekspeditsiooniga
55. ekspeditsioon     Anton Škaplerov
  Scott Tingle
  Norishige Kanai
Liitusid 54. ekspeditsioonist 3. juuni 2018
12:39 (UTC)
Sojuz MS-07 168
  Andrew Feustel
  Oleg Artemjev
  Richard Arnold
21. märts 2018
17:44 (UTC)[13]
Sojuz MS-08 Liitusid 56. ekspeditsiooniga
56. ekspeditsioon     Andrew Feustel
  Oleg Artemjev
  Richard Arnold
Liitusid 56. ekspeditsioonist 4. oktoober 2018 Sojuz MS-08 196
  Sergei Prokopjev
  Alexander Gerst
  Serena Auñón-Chancellor
6. juuni 2018
11:12 (UTC)
Sojuz MS-09 Liitusid 57. ekspeditsiooniga
57. ekspeditsioon     Sergei Prokopjev
  Alexander Gerst
  Serena Auñón-Chancellor
Liitusid 56. ekspeditsioonist 20. detsember 2018 Sojuz MS-09 197
  Aleksei Ovtšinin
  Tyler Hague
  Oleg Kononenko
  David Saint-Jacques
  Anne McClain
Algselt Ovtšinin ja Hague:
11. oktoober 2018
(Ebaõnnestunud start)[14]
Kononenko, Saint-Jacques ja McClain:
3. detsember 2018
Sojuz MS-10
Sojuz MS-11
Liitusid 58. ekspeditsiooniga
58. ekspeditsioon     Oleg Kononenko
  David Saint-Jacques
  Anne McClain
Liitusid 57. ekspeditsioonist Liitusid 59. ekspeditsiooniga
59. ekspeditsioon     Oleg Kononenko
  David Saint-Jacques
  Anne McClain
Liitusid 58. ekspeditsioonist 25. juuni 2019 Sojuz MS-11 203
  Aleksei Ovtšinin
  Christina Koch
  Tyler Hague
14. märts 2019 Sojuz MS-12 Liitusid 60. ekspeditsiooniga

Praegune ekspeditsioonRedigeeri

Ekspeditsioon Embleem Meeskond Stardiaeg Lend üles Maandumisaeg Lend alla Kestus
(päevades)
60. ekspeditsioon     Aleksei Ovtšinin
  Tyler Hague
Liitusid 59. ekspeditsioonist 3. oktoober 2019
(planeeritud)
Sojuz MS-12
  Christina Koch Liituvad 61. ekspeditsiooniga
(planeeritud)
  Aleksandr Skvortsov
  Luca Parmitano
  Andrew Morgan
20. juuli 2019
Sojuz MS-13

Tulevased ekspeditsioonidRedigeeri

Ekspeditsioon Embleem Meeskond Stardiaeg Lend üles Maandumisaeg Lend alla Kestus
(päevades)
61. ekspeditsioon     Luca Parmitano
  Aleksandr Skvortsov
  Christina Koch
Liituvad 60. ekspeditsioonist Veebruar 2020
(planeeritud)
Sojuz MS-13
  Andrew Morgan Liituvad 62. ekspeditsiooniga
  Oleg Skripotška
  Jessica Meir
25. september 2019
(planeeritud)
Sojuz MS-15
62. ekspeditsioon     Oleg Skripotška
  Jessica Meir
  Andrew Morgan
Liituvad 61. ekspeditsioonist Kevad 2020 (planeeritud) Sojuz MS-15
  Soichi Noguchi CST-100 Starliner
(planeeritud)
Liitub 63. ekspeditsiooniga

ViitedRedigeeri