Ava peamenüü
Disambig gray.svg  See artikkel räägib ansamblist; Phlox on ka leeklille ladinakeelne teaduslik nimetus

Phlox on 1999. aastal loodud Eesti ansambel.[1] Phlox andis debüütkontserdi 2000. aasta kevadel "Peda Folgil".[2]

KoosseisRedigeeri

Endised, ajutised ja asendusliikmedRedigeeri

  • Allan Prooso – kongad
  • Priit Luming – saksofon
  • Rainer Kapmann – trummid
  • Anneli Porri – flööt (2001)
  • Henri "Suss" Hinno – trummid (albumil "Fusion", 2000)
  • Kalle Tikas (Beggars Farm) – klahvpillid (album "Fusion", 2000)
  • Kristjan Jõemägi (ans. Romb) – kongad (festivalil Kuri Proge 2002)
  • Margo Pajula - trummid

DiskograafiaRedigeeri

AlbumidRedigeeri

  • "Fusion" (2000)
  • "Piima" (2004)
  • "Rebimine + voltimine" (2007)
  • "Talu" (2010)
  • "VALI" (2013)

ViitedRedigeeri

VälislingidRedigeeri