Ava peamenüü

Pedigree on 1993. aastal loodud Eesti industrial metal'i bänd.

Pedigree
Holden "Bonne" Laamann ansamblis Pedigree
Holden "Bonne" Laamann ansamblis Pedigree
Päritolu Tallinn, Eesti
Stiilid industrial metal
Tegev alates 1993
Plaadifirma PSU, Nailboard Records
Seotud esitajad Astro Zombies, Diversicolor, Shelton San, Swarn, Faam, East Trading Wang, Truckthor, Dead Furies, Who Framed Roger Moore?, Misdeed, Colonia, Forfeit
Koosseis
Holden "Bonne" Laamann
Andreas "Huns" Johandi
Mikk Leonhard Kerner
Tiit Pähnapuu
Endised liikmed
Taavi "Taff" Aavik
Ardo Kivi
Leslie Laasner
Martin Jürman
Loit Linnamägi
Margus Gustavson
Maik Grüner
Sander Leivo
Jaagup Tormis
Margo "Marx" Rindemaa

Bändi 1994. aastal välja antud debüütalbumit "Mindclouds" peetakse esimeseks industriaalplaadiks Baltimaades.[1]

KoosseisRedigeeri

  • Bonne – laul, kitarr, programmeerimine, suupill
  • Taff – kitarr, basskitarr, klahvpillid, programmeerimine, taustalaul
  • Huns - basskitarr, taustalaul
  • Mikk - trummid
  • Tiit - kitarr, programmeerimine

Endised bändiliikmedRedigeeri

  • Kusta – kitarr, basskitarr , taustalaul (2010-2017)
  • Maik – trummid, löökpillid (2012-2017)
  • Sander Leivo – klahvpillid, programmeerimine, sämplimine (2003–2005)
  • Ardo Kivi – kitarr, basskitarr, taustalaul (2003–2005)

DiskograafiaRedigeeri

  • Mindclouds (1994)
  • Wake Up Kids (1994)
  • Rossanakka (1995)
  • Spite Rising (2000)
  • Drug TV (2003)
  • Growing Apart (2005)
  • Ghosts and Corpses (2007)
  • Skeletal (2009)
  • Lucifer Boy (2010)
  • Satanic Disappointment (2012)
  • Standard Sundown (2017) [1] [2]

ViitedRedigeeri

VälislingidRedigeeri