Ava peamenüü

N-Euro on Eesti bänd, mis alustas tegevust 1999. aasta jaanuaris kolmeliikmelise paroodiaansamblina.

N-Euro
Päritolu Flag of Estonia.svg Eesti
Stiilid club, disco house, popmuusika
Tegev 1999 –
Plaadifirma Icezone Music GmbH
Ram Music (Eesti)
Veebileht http://www.n-euro.com
Koosseis
Marek Sadam
Endised liikmed
Sander Udikas
Kalev Tilk

DiskograafiaRedigeeri

CD-dRedigeeri

  • 1999 "Hei-Hoo" Gunnar Loho Music Management
  • 1999 "Tšaka-tšaka" Gunnar Loho Music Management
  • 2000 "Vesi peale!" Records 2000
  • 2000 "Lumi peale ehk suurest suvest segamini" Records 2000
  • 2001 "Rohkem seepi ehk elu nagu multifilmis" Records 2000
  • 2002 "Kolm aastat pidu" Records 2000
  • 2005 "Greatest Hits"
  • 2005 "Greatest Hits 2: 1999–2005"
  • 2006 "Greatest Hits: Lumi peale (Talve eri)"
  • 2008 "Greatest Hits 3"

SinglidRedigeeri

  • 2000 "Olümpiale!"
  • 2005 "Noise"
  • 2006 "Lover On The Line" (Remix)
  • 2006 "Lover On The Line"
  • 2008 "Here I Am!"
  • 2012 "Hula Girl"
  • 18. mai 2014 "Suve lõpuni" (koos Kairit Tuhkaneniga)

DVDRedigeeri

  • 2004 "6 aastat pidu" DVD2002

VälislingidRedigeeri