Michael Weatherly

Mitte segi ajada John Michael Weatherlyga.

Michael Weatherly, Jr. (sündinud 8. juulil 1968 New Yorgis) on USA näitleja.

Michael Weatherly

Tema tuntuimad seriaalirollid on Logan ehk Eyes Only USA seriaalis "Must ingel" ja eriagent Tony DiNozzo osa draamasarjas "NCIS: Kriminalistid".

Osaline filmograafiaRedigeeri

FilmirollidRedigeeri

  • "Meet Wally Sparks" (1997) – Dean Sparks
  • "Asteroid" (1997) – Dr. Matthew Rogers
  • "The Specials" (2000) – Verdict
  • "Her Minor Thing" (2005) – Tom

SeriaalirollidRedigeeri

  • "The City (1995–1996), "Loving" (1992–1995) – Cooper Alden
  • "Significant Others (1998) – Ben Chain
  • "Jesse" (6 jagu, 1998) – Roy
  • "Võluvägi" ("When Bad Warlocks Go Good", 1999) – Brendan Rowe
  • "Ally McBeal" (1 jagu, 2000) – Wayne Keebler
  • "Must ingel" (2000–2002) – Logan Cale (aka Eyes Only)
  • "JAG" (2 jagu, 2003) – NCIS eriagent Anthony "Tony" DiNozzo
  • "NCIS: Kriminalistid" (2003–) – eriagent Anthony "Tony" DiNozzo

EraeluRedigeeri

Weatherly oli aastatel 19951997 abielus oma "The City" kaasnäitleja Amelia Heinlega, kellega tal on poeg August Weatherly. Seriaali "Must ingel" filmimise ajal oli ta mõnda aega kihlatud kaasnäitleja Jessica Albaga. 2009. aastal abiellus Bojana Jankovićuga, kes on elukutselt arst. Neil on 2 last: tütar Olivia (sündinud 2012) ja poeg Liam (sündinud 2013). Neil on saksa lambakoerad Oriana ja Quantum.

VälislingidRedigeeri