Ava peamenüü
Mitte segi ajada John Michael Weatherlyga.

Michael Weatherly

Michael Weatherly, Jr. (sündinud 8. juulil 1968 New Yorgis) on USA näitleja.

Tema tuntuimateks telerollideks on Logani ehk Eyes Only osatäitmine USA seriaalis "Must ingel" ja eriagent Tony DiNozzo osa draamasarjas "NCIS: Kriminalistid".

Osaline filmograafiaRedigeeri

FilmirollidRedigeeri

  • "Meet Wally Sparks" (1997) – Dean Sparks
  • "Asteroid" (1997) – Dr. Matthew Rogers
  • "The Specials" (2000) – Verdict
  • "Her Minor Thing" (2005) – Tom

TelerollidRedigeeri

  • "The City (1995–1996), "Loving" (1992–1995) – Cooper Alden
  • "Significant Others (1998) – Ben Chain
  • "Jesse" (6 episoodi, 1998) – Roy
  • "Võluvägi" ("When Bad Warlocks Go Good", 1999) – Brendan Rowe
  • "Ally McBeal" (1 episood, 2000) – Wayne Keebler
  • "Must ingel" (2000–2002) – Logan Cale (aka Eyes Only)
  • "JAG" (2 episoodi, 2003) – NCIS eriagent Anthony "Tony" DiNozzo
  • "NCIS: Kriminalistid" (2003–) – eriagent Anthony "Tony" DiNozzo

EraeluRedigeeri

Weatherly oli aastatel 19951997 abielus oma "The City" kaasnäitleja Amelia Heinle'ga, kellega tal on poeg August Weatherly. Seriaali "Must ingel" filmimise ajal oli ta mõnda aega kihlatud kaasnäitleja Jessica Albaga. 2009.aastal abiellus Bojana Jankovićuga, kes on elukutselt arst. Neil on 2 last: tütar Olivia (sündinud 10.aprill 2012) ja poeg Liam (sündinud 29.oktoober 2013). Neil on ka 2 saksa lambakoera Oriana ja Quantum.

VälislingidRedigeeri