Ava peamenüü

Manche'i departemangu haldusüksuste loend

Manche'i departemangu haldusüksuste loetelu toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Cherbourg-Octeville, Jullouville, Saint-Lô ja Saint-Ovin, Vesly on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

AvranchesRedigeeri

Avranches'i kanton

  1. Avranches 50 025
  2. Chavoy 50 126
  3. La Godefroy 50 205
  4. La Gohannière 50 206
  5. Marcey-les-Grèves 50 288
  6. Plomb 50 406
  7. Pontaubault 50 408
  8. Ponts 50 411
  9. Saint-Brice 50 451
  10. Saint-Jean-de-la-Haize 50 489
  11. Saint-Loup 50 505
  12. Saint-Martin-des-Champs 50 516
  13. Saint-Ovin 50 531
  14. Saint-Senier-sous-Avranches 50 554
  15. Vains 50 612
  16. Le Val-Saint-Père 50 616

Barentoni kanton

  1. Barenton 50 029
  2. Ger 50 200
  3. Saint-Cyr-du-Bailleul 50 462
  4. Saint-Georges-de-Rouelley 50 474

Brécey' kanton

  1. Braffais 50 071
  2. Brécey 50 074
  3. La Chaise-Baudouin 50 112
  4. La Chapelle-Urée 50 124
  5. Les Cresnays 50 152
  6. Cuves 50 158
  7. Le Grand-Celland 50 217
  8. Les Loges-sur-Brécey 50 275
  9. Notre-Dame-de-Livoye 50 379
  10. Le Petit-Celland 50 399
  11. Saint-Georges-de-Livoye 50 472
  12. Saint-Jean-du-Corail-des-Bois 50 495
  13. Saint-Nicolas-des-Bois 50 529
  14. Tirepied 50 597
  15. Vernix 50 628

Ducey' kanton

  1. Céaux 50 108
  2. Les Chéris 50 132
  3. Courtils 50 146
  4. Crollon 50 155
  5. Ducey 50 168
  6. Juilley 50 259
  7. Marcilly 50 290
  8. Le Mesnil-Ozenne 50 317
  9. Poilley 50 407
  10. Précey 50 413
  11. Saint-Ovin 50 531
  12. Saint-Quentin-sur-le-Homme 50 543

Granville'i kanton

  1. Donville-les-Bains 50 165
  2. Granville 50 218
  3. Jullouville 50 066
  4. Saint-Aubin-des-Préaux 50 447
  5. Saint-Pair-sur-Mer 50 532
  6. Saint-Planchers 50 541
  7. Yquelon 50 647

La Haye-Pesneli kanton

  1. Beauchamps 50 038
  2. Les Chambres 50 114
  3. Champcervon 50 115
  4. Équilly 50 174
  5. Folligny 50 188
  6. La Haye-Pesnel 50 237
  7. Hocquigny 50 247
  8. La Lucerne-d'Outremer 50 281
  9. Le Luot 50 282
  10. La Mouche 50 361
  11. La Rochelle-Normande 50 434
  12. Sainte-Pience 50 535
  13. Saint-Jean-des-Champs 50 493
  14. Subligny 50 584
  15. Le Tanu 50 590

Isigny-le-Buati kanton

  1. Isigny-le-Buat 50 256

Juvigny-le-Tertre'i kanton

  1. La Bazoge 50 037
  2. Bellefontaine 50 043
  3. Chasseguey 50 125
  4. Chérencé-le-Roussel 50 131
  5. Juvigny-le-Tertre 50 260
  6. Le Mesnil-Adelée 50 300
  7. Le Mesnil-Rainfray 50 318
  8. Le Mesnil-Tôve 50 323
  9. Reffuveille 50 428

Mortaini kanton

  1. Bion 50 056
  2. Fontenay 50 189
  3. Mortain 50 359
  4. Le Neufbourg 50 371
  5. Notre-Dame-du-Touchet 50 381
  6. Romagny 50 436
  7. Saint-Barthélemy 50 450
  8. Saint-Clément-Rancoudray 50 456
  9. Saint-Jean-du-Corail 50 494
  10. Villechien 50 638

Pontorsoni kanton

  1. Aucey-la-Plaine 50 019
  2. Beauvoir 50 042
  3. Huisnes-sur-Mer 50 253
  4. Macey 50 284
  5. Le Mont-Saint-Michel 50 353
  6. Pontorson 50 410
  7. Sacey 50 443
  8. Servon 50 574
  9. Tanis 50 589
  10. Vessey 50 630

Saint-Hilaire-du-Harcouëti kanton

  1. Chèvreville 50 133
  2. Lapenty 50 263
  3. Les Loges-Marchis 50 274
  4. Martigny 50 293
  5. Le Mesnillard 50 315
  6. Milly 50 329
  7. Moulines 50 362
  8. Parigny 50 391
  9. Saint-Brice-de-Landelles 50 452
  10. Saint-Hilaire-du-Harcouët 50 484
  11. Saint-Martin-de-Landelles 50 515
  12. Virey 50 644

Saint-James'i kanton

  1. Argouges 50 018
  2. Carnet 50 100
  3. La Croix-Avranchin 50 154
  4. Hamelin 50 229
  5. Montanel 50 337
  6. Montjoie-Saint-Martin 50 347
  7. Saint-Aubin-de-Terregatte 50 448
  8. Saint-James 50 487
  9. Saint-Laurent-de-Terregatte 50 500
  10. Saint-Senier-de-Beuvron 50 553
  11. Vergoncey 50 627
  12. Villiers-le-Pré 50 640

Saint-Pois' kanton

  1. Boisyvon 50 062
  2. La Chapelle-Cécelin 50 121
  3. Coulouvray-Boisbenâtre 50 144
  4. Lingeard 50 271
  5. Le Mesnil-Gilbert 50 312
  6. Saint-Laurent-de-Cuves 50 499
  7. Saint-Martin-le-Bouillant 50 518
  8. Saint-Maur-des-Bois 50 521
  9. Saint-Michel-de-Montjoie 50 525
  10. Saint-Pois 50 542

Sartilly kanton

  1. Angey 50 009
  2. Bacilly 50 027
  3. Carolles 50 102
  4. Champcey 50 116
  5. Champeaux 50 117
  6. Dragey-Ronthon 50 167
  7. Genêts 50 199
  8. Jullouville 50 066
  9. Lolif 50 276
  10. Montviron 50 355
  11. Saint-Jean-le-Thomas 50 496
  12. Saint-Pierre-Langers 50 540
  13. Sartilly 50 565

Sourdevali kanton

  1. Beauficel 50 040
  2. Brouains 50 088
  3. Chaulieu 50 514
  4. Le Fresne-Poret 50 193
  5. Gathemo 50 195
  6. Perriers-en-Beauficel 50 397
  7. Sourdeval 50 582
  8. Vengeons 50 625

Le Teilleuli kanton

  1. Buais 50 090
  2. Ferrières 50 179
  3. Heussé 50 245
  4. Husson 50 254
  5. Sainte-Marie-du-Bois 50 508
  6. Saint-Symphorien-des-Monts 50 557
  7. Savigny-le-Vieux 50 570
  8. Le Teilleul 50 591

CherbourgRedigeeri

Barneville-Carteret' kanton

  1. Barneville-Carteret 50 031
  2. Baubigny 50 033
  3. Fierville-les-Mines 50 183
  4. La Haye-d'Ectot 50 235
  5. Le Mesnil 50 299
  6. Les Moitiers-d'Allonne 50 332
  7. Portbail 50 412
  8. Saint-Georges-de-la-Rivière 50 471
  9. Saint-Jean-de-la-Rivière 50 490
  10. Saint-Lô-d'Ourville 50 503
  11. Saint-Maurice-en-Cotentin 50 522
  12. Saint-Pierre-d'Arthéglise 50 536
  13. Sénoville 50 572
  14. Sortosville-en-Beaumont 50 577

Beaumont-Hague'i kanton

  1. Acqueville 50 001
  2. Auderville 50 020
  3. Beaumont-Hague 50 041
  4. Biville 50 057
  5. Branville-Hague 50 073
  6. Digulleville 50 163
  7. Éculleville 50 171
  8. Flottemanville-Hague 50 187
  9. Gréville-Hague 50 220
  10. Herqueville 50 242
  11. Jobourg 50 257
  12. Omonville-la-Petite 50 385
  13. Omonville-la-Rogue 50 386
  14. Sainte-Croix-Hague 50 460
  15. Saint-Germain-des-Vaux 50 477
  16. Tonneville 50 600
  17. Urville-Nacqueville 50 611
  18. Vasteville 50 620
  19. Vauville 50 623

Bricquebec'i kanton

  1. Breuville 50 079
  2. Bricquebec 50 082
  3. L'Étang-Bertrand 50 176
  4. Magneville 50 285
  5. Morville 50 360
  6. Négreville 50 369
  7. Les Perques 50 396
  8. Quettetot 50 418
  9. Rauville-la-Bigot 50 425
  10. Rocheville 50 435
  11. Saint-Martin-le-Hébert 50 520
  12. Sottevast 50 579
  13. Le Valdécie 50 614
  14. Le Vrétot 50 646

Cherbourg-Octeville-Edela kanton

  1. Cherbourg-Octeville 50 129
  2. Couville 50 149
  3. Hardinvast 50 230
  4. Martinvast 50 294
  5. Saint-Martin-le-Gréard 50 519
  6. Tollevast 50 599

Cherbourg-Octeville-Kagu kanton

  1. Cherbourg-Octeville 50 129

Cherbourg-Octeville-Loode kanton

  1. Cherbourg-Octeville 50 129

Équeurdreville-Hainneville'i kanton

  1. Équeurdreville-Hainneville 50 173
  2. Nouainville 50 382
  3. Querqueville 50 416
  4. Sideville 50 575
  5. Teurthéville-Hague 50 594
  6. Virandeville 50 643

Montebourgi kanton

  1. Azeville 50 026
  2. Écausseville 50 169
  3. Émondeville 50 172
  4. Éroudeville 50 175
  5. Flottemanville 50 186
  6. Fontenay-sur-Mer 50 190
  7. Fresville 50 194
  8. Le Ham 50 227
  9. Hémevez 50 241
  10. Joganville 50 258
  11. Lestre 50 268
  12. Montebourg 50 341
  13. Ozeville 50 390
  14. Quinéville 50 421
  15. Saint-Cyr 50 461
  16. Saint-Floxel 50 467
  17. Saint-Germain-de-Tournebut 50 478
  18. Saint-Marcouf 50 507
  19. Saint-Martin-d'Audouville 50 511
  20. Sortosville 50 578
  21. Urville 50 610
  22. Vaudreville 50 621

Les Pieux' kanton

  1. Benoîtville 50 045
  2. Bricquebosq 50 083
  3. Flamanville 50 184
  4. Grosville 50 222
  5. Héauville 50 238
  6. Helleville 50 240
  7. Pierreville 50 401
  8. Les Pieux 50 402
  9. Le Rozel 50 442
  10. Saint-Christophe-du-Foc 50 454
  11. Saint-Germain-le-Gaillard 50 480
  12. Siouville-Hague 50 576
  13. Sotteville 50 580
  14. Surtainville 50 585
  15. Tréauville 50 604

Quettehou kanton

  1. Anneville-en-Saire 50 013
  2. Aumeville-Lestre 50 022
  3. Barfleur 50 030
  4. Crasville 50 150
  5. Montfarville 50 342
  6. Morsalines 50 358
  7. Octeville-l'Avenel 50 384
  8. La Pernelle 50 395
  9. Quettehou 50 417
  10. Réville 50 433
  11. Sainte-Geneviève 50 469
  12. Saint-Vaast-la-Hougue 50 562
  13. Teurthéville-Bocage 50 593
  14. Valcanville 50 613
  15. Le Vicel 50 633
  16. Videcosville 50 634

Sainte-Mère-Église'i kanton

  1. Amfreville 50 005
  2. Angoville-au-Plain 50 010
  3. Audouville-la-Hubert 50 021
  4. Beuzeville-au-Plain 50 051
  5. Beuzeville-la-Bastille 50 052
  6. Blosville 50 059
  7. Boutteville 50 070
  8. Brucheville 50 089
  9. Carquebut 50 103
  10. Chef-du-Pont 50 127
  11. Écoquenéauville 50 170
  12. Foucarville 50 191
  13. Gourbesville 50 212
  14. Hiesville 50 246
  15. Houesville 50 249
  16. Liesville-sur-Douve 50 269
  17. Neuville-au-Plain 50 373
  18. Picauville 50 400
  19. Ravenoville 50 427
  20. Sainte-Marie-du-Mont 50 509
  21. Sainte-Mère-Église 50 523
  22. Saint-Germain-de-Varreville 50 479
  23. Saint-Martin-de-Varreville 50 517
  24. Sébeville 50 571
  25. Turqueville 50 609
  26. Vierville 50 636

Saint-Pierre-Église'i kanton

  1. Brillevast 50 086
  2. Canteloup 50 096
  3. Carneville 50 101
  4. Clitourps 50 135
  5. Cosqueville 50 142
  6. Fermanville 50 178
  7. Gatteville-le-Phare 50 196
  8. Gonneville 50 209
  9. Gouberville 50 211
  10. Maupertus-sur-Mer 50 296
  11. Néville-sur-Mer 50 375
  12. Réthoville 50 432
  13. Saint-Pierre-Église 50 539
  14. Le Theil 50 595
  15. Théville 50 596
  16. Tocqueville 50 598
  17. Varouville 50 618
  18. Le Vast 50 619

Saint-Sauveur-le-Vicomte'i kanton

  1. Besneville 50 049
  2. Biniville 50 055
  3. La Bonneville 50 064
  4. Catteville 50 105
  5. Colomby 50 138
  6. Crosville-sur-Douve 50 156
  7. Étienville 50 177
  8. Golleville 50 207
  9. Hautteville-Bocage 50 233
  10. Les Moitiers-en-Bauptois 50 333
  11. Néhou 50 370
  12. Neuville-en-Beaumont 50 374
  13. Orglandes 50 387
  14. Rauville-la-Place 50 426
  15. Reigneville-Bocage 50 430
  16. Sainte-Colombe 50 457
  17. Saint-Jacques-de-Néhou 50 486
  18. Saint-Sauveur-le-Vicomte 50 551
  19. Taillepied 50 587

Tourlaville'i kanton

  1. Bretteville 50 077
  2. Digosville 50 162
  3. La Glacerie 50 203
  4. Le Mesnil-au-Val 50 305
  5. Tourlaville 50 602

Valognes'i kanton

  1. Brix 50 087
  2. Huberville 50 251
  3. Lieusaint 50 270
  4. Montaigu-la-Brisette 50 335
  5. Saint-Joseph 50 498
  6. Saussemesnil 50 567
  7. Tamerville 50 588
  8. Valognes 50 615
  9. Yvetot-Bocage 50 648

CoutancesRedigeeri

Bréhali kanton

  1. Anctoville-sur-Boscq 50 008
  2. Bréhal 50 076
  3. Bréville-sur-Mer 50 081
  4. Bricqueville-sur-Mer 50 085
  5. Cérences 50 109
  6. Chanteloup 50 120
  7. Coudeville-sur-Mer 50 143
  8. Hudimesnil 50 252
  9. Longueville 50 277
  10. Le Loreur 50 278
  11. Le Mesnil-Aubert 50 304
  12. La Meurdraquière 50 327
  13. Muneville-sur-Mer 50 365
  14. Saint-Sauveur-la-Pommeraye 50 549

Cerisy-la-Salle'i kanton

  1. Belval 50 044
  2. Cametours 50 093
  3. Cerisy-la-Salle 50 111
  4. Guéhébert 50 223
  5. Montpinchon 50 350
  6. Notre-Dame-de-Cenilly 50 378
  7. Ouville 50 389
  8. Roncey 50 437
  9. Saint-Denis-le-Vêtu 50 464
  10. Saint-Martin-de-Cenilly 50 513
  11. Savigny 50 569

Coutances'i kanton

  1. Bricqueville-la-Blouette 50 084
  2. Cambernon 50 092
  3. Courcy 50 145
  4. Coutances 50 147
  5. Nicorps 50 376
  6. Saint-Pierre-de-Coutances 50 537
  7. Saussey 50 568

Gavray' kanton

  1. La Baleine 50 028
  2. Gavray 50 197
  3. Grimesnil 50 221
  4. Hambye 50 228
  5. Lengronne 50 266
  6. Le Mesnil-Amand 50 301
  7. Le Mesnil-Garnier 50 311
  8. Le Mesnil-Rogues 50 320
  9. Le Mesnil-Villeman 50 326
  10. Montaigu-les-Bois 50 336
  11. Saint-Denis-le-Gast 50 463
  12. Sourdeval-les-Bois 50 583
  13. Ver 50 626

La Haye-du-Puitsi kanton

  1. Appeville 50 016
  2. Baudreville 50 035
  3. Bolleville 50 063
  4. Canville-la-Rocque 50 097
  5. Coigny 50 136
  6. Cretteville 50 153
  7. Denneville 50 160
  8. Doville 50 166
  9. Glatigny 50 204
  10. La Haye-du-Puits 50 236
  11. Houtteville 50 250
  12. Lithaire 50 273
  13. Mobecq 50 330
  14. Montgardon 50 343
  15. Neufmesnil 50 372
  16. Prétot-Sainte-Suzanne 50 415
  17. Saint-Nicolas-de-Pierrepont 50 528
  18. Saint-Rémy-des-Landes 50 544
  19. Saint-Sauveur-de-Pierrepont 50 548
  20. Saint-Symphorien-le-Valois 50 558
  21. Surville 50 586
  22. Varenguebec 50 617
  23. Vesly 50 629
  24. Vindefontaine 50 642

Lessay' kanton

  1. Angoville-sur-Ay 50 012
  2. Anneville-sur-Mer 50 014
  3. Bretteville-sur-Ay 50 078
  4. Créances 50 151
  5. La Feuillie 50 182
  6. Geffosses 50 198
  7. Laulne 50 265
  8. Lessay 50 267
  9. Millières 50 328
  10. Pirou 50 403
  11. Saint-Germain-sur-Ay 50 481
  12. Saint-Patrice-de-Claids 50 533
  13. Vesly 50 629

Montmartin-sur-Meri kanton

  1. Annoville 50 015
  2. Contrières 50 140
  3. Hauteville-sur-Mer 50 231
  4. Hérenguerville 50 244
  5. Hyenville 50 255
  6. Lingreville 50 272
  7. Montchaton 50 339
  8. Montmartin-sur-Mer 50 349
  9. Orval 50 388
  10. Quettreville-sur-Sienne 50 419
  11. Regnéville-sur-Mer 50 429
  12. Trelly 50 605

Périers'i kanton

  1. Baupte 50 036
  2. Feugères 50 181
  3. Gonfreville 50 208
  4. Gorges 50 210
  5. Marchésieux 50 289
  6. Nay 50 368
  7. Périers 50 394
  8. Le Plessis-Lastelle 50 405
  9. Saint-Germain-sur-Sèves 50 482
  10. Saint-Jores 50 497
  11. Saint-Martin-d'Aubigny 50 510
  12. Saint-Sébastien-de-Raids 50 552

Saint-Malo-de-la-Lande'i kanton

  1. Agon-Coutainville 50 003
  2. Ancteville 50 007
  3. Blainville-sur-Mer 50 058
  4. Boisroger 50 061
  5. Brainville 50 072
  6. Gouville-sur-Mer 50 215
  7. Gratot 50 219
  8. Heugueville-sur-Sienne 50 243
  9. Montsurvent 50 354
  10. Saint-Malo-de-la-Lande 50 506
  11. Servigny 50 573
  12. Tourville-sur-Sienne 50 603
  13. La Vendelée 50 624

Saint-Sauveur-Lendelini kanton

  1. Camprond 50 094
  2. Hauteville-la-Guichard 50 232
  3. Le Lorey 50 279
  4. Le Mesnilbus 50 308
  5. Montcuit 50 340
  6. Monthuchon 50 345
  7. Muneville-le-Bingard 50 364
  8. La Ronde-Haye 50 438
  9. Saint-Aubin-du-Perron 50 449
  10. Saint-Michel-de-la-Pierre 50 524
  11. Saint-Sauveur-Lendelin 50 550
  12. Vaudrimesnil 50 622

Saint-LôRedigeeri

Canisy kanton

  1. Canisy 50 095
  2. Dangy 50 159
  3. Gourfaleur 50 213
  4. La Mancellière-sur-Vire 50 287
  5. Le Mesnil-Herman 50 313
  6. Quibou 50 420
  7. Saint-Ébremond-de-Bonfossé 50 465
  8. Saint-Martin-de-Bonfossé 50 512
  9. Saint-Romphaire 50 545
  10. Saint-Samson-de-Bonfossé 50 546
  11. Soulles 50 581

Carentani kanton

  1. Auvers 50 023
  2. Auxais 50 024
  3. Brévands 50 080
  4. Carentan 50 099
  5. Catz 50 107
  6. Méautis 50 298
  7. Raids 50 422
  8. Saint-André-de-Bohon 50 445
  9. Saint-Côme-du-Mont 50 458
  10. Sainteny 50 564
  11. Saint-Georges-de-Bohon 50 470
  12. Saint-Hilaire-Petitville 50 485
  13. Saint-Pellerin 50 534
  14. Les Veys 50 631

Marigny kanton

  1. Carantilly 50 098
  2. La Chapelle-en-Juger 50 123
  3. Hébécrevon 50 239
  4. Lozon 50 280
  5. Marigny 50 292
  6. Le Mesnil-Amey 50 302
  7. Le Mesnil-Eury 50 310
  8. Le Mesnil-Vigot 50 325
  9. Montreuil-sur-Lozon 50 352
  10. Remilly-sur-Lozon 50 431
  11. Saint-Gilles 50 483

Percy kanton

  1. Beslon 50 048
  2. Le Chefresne 50 128
  3. La Colombe 50 137
  4. Le Guislain 50 225
  5. La Haye-Bellefond 50 234
  6. Margueray 50 291
  7. Maupertuis 50 295
  8. Montabot 50 334
  9. Montbray 50 338
  10. Morigny 50 357
  11. Percy 50 393
  12. Villebaudon 50 637

Saint-Clair-sur-l'Elle'i kanton

  1. Airel 50 004
  2. Bérigny 50 046
  3. Cerisy-la-Forêt 50 110
  4. Couvains 50 148
  5. La Meauffe 50 297
  6. Moon-sur-Elle 50 356
  7. Notre-Dame-d'Elle 50 380
  8. Saint-André-de-l'Épine 50 446
  9. Saint-Clair-sur-l'Elle 50 455
  10. Saint-Georges-d'Elle 50 473
  11. Saint-Germain-d'Elle 50 476
  12. Saint-Jean-de-Savigny 50 491
  13. Saint-Pierre-de-Semilly 50 538
  14. Villiers-Fossard 50 641

Saint-Jean-de-Daye' kanton

  1. Amigny 50 006
  2. Cavigny 50 106
  3. Les Champs-de-Losque 50 119
  4. Le Dézert 50 161
  5. Graignes-Mesnil-Angot 50 216
  6. Le Hommet-d'Arthenay 50 248
  7. Le Mesnil-Véneron 50 324
  8. Montmartin-en-Graignes 50 348
  9. Pont-Hébert 50 409
  10. Saint-Fromond 50 468
  11. Saint-Jean-de-Daye 50 488
  12. Tribehou 50 606

Saint-Lô-Ida kanton

  1. La Barre-de-Semilly 50 032
  2. Baudre 50 034
  3. La Luzerne 50 283
  4. Sainte-Suzanne-sur-Vire 50 556
  5. Saint-Lô 50 502

Saint-Lô-Lääne kanton

  1. Agneaux 50 002
  2. Le Mesnil-Rouxelin 50 321
  3. Rampan 50 423
  4. Saint-Georges-Montcocq 50 475
  5. Saint-Lô 50 502

Tessy-sur-Vire' kanton

  1. Beaucoudray 50 039
  2. Beuvrigny 50 050
  3. Chevry 50 134
  4. Domjean 50 164
  5. Fervaches 50 180
  6. Fourneaux 50 192
  7. Gouvets 50 214
  8. Le Mesnil-Opac 50 316
  9. Le Mesnil-Raoult 50 319
  10. Moyon 50 363
  11. Saint-Louet-sur-Vire 50 504
  12. Saint-Vigor-des-Monts 50 563
  13. Tessy-sur-Vire 50 592
  14. Troisgots 50 608

Torigni-sur-Vire' kanton

  1. Biéville 50 054
  2. Brectouville 50 075
  3. Condé-sur-Vire 50 139
  4. Giéville 50 202
  5. Guilberville 50 224
  6. Lamberville 50 261
  7. Montrabot 50 351
  8. Le Perron 50 398
  9. Placy-Montaigu 50 404
  10. Précorbin 50 414
  11. Rouxeville 50 441
  12. Saint-Amand 50 444
  13. Saint-Jean-des-Baisants 50 492
  14. Torigni-sur-Vire 50 601
  15. Vidouville 50 635

Villedieu-les-Poêles'i kanton

  1. La Bloutière 50 060
  2. Bourguenolles 50 069
  3. Champrepus 50 118
  4. Chérencé-le-Héron 50 130
  5. Fleury 50 185
  6. La Lande-d'Airou 50 262
  7. Rouffigny 50 440
  8. Sainte-Cécile 50 453
  9. La Trinité 50 607
  10. Villedieu-les-Poêles 50 639