Ava peamenüü

KasutamineRedigeeri

Kasuta

{{oodake}}

Pane tähele, et lisatud mall ilmub teiste jaoks artiklis nähtavale alles siis, kui lehe salvestad!

OtstarveRedigeeri

Seda malli kasutatakse siis, kui ühe artikli kallal pikemalt töötatakse ja tahetakse vältida redigeerimiskonflikte, mis võivad tekkida, kui teised kasutajad tahavad sama artiklit muuta. Malli võib peale jätta ainult redigeerimise ajaks (tavaliselt mitte rohkem kui paar tundi). Kui redigeerimine lõpetatakse, tuleb mall ära võtta.

KategoriseerimineRedigeeri

Artikkel lisatakse kategooriasse Oodake.

OtseteedRedigeeri

Vaata kaRedigeeri