Loits (ansambel)

Disambig gray.svg  See artikkel räägib ansamblist; nõiasõnade kohta vaata artiklit Loits.

Loits on eesti metalansambel.

Bänd on tegutsenud alates 1996. aastast. Ilmunud on kolm 7” vinüülplaati, kaks täispikka CD-albumit ning mpg-formaadis live-video.

Ansambli muusikat liigitatakse black metaliks, selle sõnum on rahvuslik ja patriootlik.

LiikmedRedigeeri

2020. aasta seisuga kuuluvad ansamblisse:

DiskograafiaRedigeeri

  • 2001 "Ei kahetse midagi"
  • 2002 "Legion Estland" (EP)
  • 2003 "Reval 15.02.2003" (DVD)
  • 2004 "Vere kutse kohustab"
  • 2004 "Meeste muusika" (EP)
  • 2005 "Vere kutse" (DVD)
  • 2007 "Leegion laval 12.01.2007" (DVD)
  • 2007 "Must album"
  • 2007 "Mustad laulud" (EP)
  • 2009 "Raiugem ruunideks" (EP)

VälislingidRedigeeri