Ava peamenüü

Karrueche Tran (sündinud 17. mail 1988 Los Angeleses) on Ameerika Ühendriikide näitlejanna ja fotomodell.

Karrueche Tran
Sünniaeg 17. mai 1988 (31-aastane)
Sünnikoht Los Angeles, California, USA
Tegev 2009. aastast
Auhinnad
Muud auhinnad
Daytime Emmy Award[1][2]

LapsepõlvRedigeeri

Karrueche oli oma vanemate kahest lapsest vanim ja kasvas üles mitmekultuurilises perekonnas. Tema isa on mustanahaline; tema ema on vietnamlane.[3]


KarjäärRedigeeri

Tran alustas oma karjääri fotomodellina.[4] Kunagi Chris Browni tüdruksõbrana kuulsus Karrueche on saanud menukaks näitlejaks ja tegi mõned kiidetud osatäitmised erinevates filmides. Tuntumad on tema rollid teleseriaalides "The Bay" ja "Vanity". Trani läbimurre toimus 2017. aastal pearolliga filmis Claws[3] ("küünised"). Praegu töötab ta telekanalis Turner Network Television.

Osaline filmograafiaRedigeeri

Aasta Pealkiri Roll Märkus
2015 3-Headed Shark Attack Maggie
2015 PrXde Kat Lühike film
2016 A Weekend with the Family Courtney Clancy
2016 The Nice Guys Tally-in-Porn
2016 Only for One Night Chloe
2016 Welcome to Willits Besh
2018 Never Heard Paris
2018 The Honor List Sophie Stephens
2019 Jay and Silent Bob Reboot
2019 Embattled Jade post-production

TunnustusRedigeeri

Karrueche Tran võitis Emmy auhinna oma digitaalse seeria Bay.[5]

Huvitavad faktidRedigeeri

Tüli Soulja Boy ja Chris Browni vahel sai alguse pärast seda, kui Soulja Boy väitis, et Brown ähvardas teda, kuna ta like’is Browni eks-sõbratari Karrueche Tran'i pilti Instagramis. Seejärel kutsus Brown räppari välja ja pakkus talle tüli lahendamiseks poksimatši.[6]

ViitedRedigeeri

  1. Ibrahim, Banu (24. mai 2016). "Karrueche Tran dishes on her Emmy win, burgeoning acting career, and more!". AOL (inglise keeles). Vaadatud 16. august 2019. "Karrueche Tran may be a relative newcomer into the acting industry, but ... the young model and actress already has an Emmy Award under her belt." 
  2. Rosenberg, J. R. (2. mai 2018). "The Bay, The Series Sets New Emmy Records!". Medium (inglise keeles). Vaadatud 16. august 2019. 
  3. 3,0 3,1 Pham, Jason. "How Karrueche Tran Went From Tabloid Sensation to TV Star" (inglise keeles). StyleCaster. Vaadatud 14. August 2019. 
  4. Vink, Jaanika. "Lummav Karrueche Tran". Staaristiil. BuduaarTEEN nr. 1, jaanuar 2018. Vaadatud 12. August 2019. 
  5. Kelviste, Herma (20. august 2018). "Nii kujundab tänapäeva tüdruk oma kaubamärke". Kaubamärgid. EE.inspinre.com. Vaadatud 13. august 2019. 
  6. "Poksija Mike Tyson hakkas lauljaks? Mees avaldas oma esimese singli!". Õhtuleht. 18. jaanuar 2017. Vaadatud 13. august 2019. 

VälislingidRedigeeri