Ava peamenüü

Tabelis on esitatud vene maalikunstniku Issaak Levitani maalide loend (170 teost).

Maal Pealkiri Aasta Tehnika Mõõtmed (cm) Asukoht
Levitan SolnechnyDen1876 7.jpg Päikesepaisteline päev. Kevad 1876–1877 Õlimaal lõuendil 53×40,7 Erakogu
Левитан Осень. Дорога в деревне.jpg Sügis. Külatee 1877 Õlimaal lõuendil 65×43 Tretjakovi galerii
Левитан Вечер.jpg Õhtu 1877 Õlimaal lõuendil 71,2×53,3 Tretjakovi galerii
Välislink Tuuleveskid. Õhtuhämarus 1870-ndate lõpp Õlimaal lõuendil 44,5×31,3 Tretjakovi galerii
Левитан Деревня. Зима.jpg Küla. Talv 1877–1878 Õlimaal lõuendil 15×23 Tuula oblasti Kunstimuuseum
Левитан Осенний день. Сокольники.jpg Sügispäev. Sokolniki 1879 Õlimaal lõuendil 63,5×50 Tretjakovi galerii
Левитан Перед грозой.jpg Äikese eel 1879 Õlimaal lõuendil 72×102 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Дорога в лесу Новокузнецк.jpg Metsatee 1870-ndate lõpp — 1880-ndate algus Õlimaal lõuendil 42×66 Novokuznetski Kunstimuuseum
Issak Levitan - The Oak.jpg Tamm 1880 Õlimaal lõuendil 57,5×57,6 Tretjakovi galerii
Левитан В парке.jpg Pargis 1880 Õlimaal lõuendil 44×62 Astrahani maaligalerii
LevitanII OsennPzh1880TVER.jpg Sügis. Jahimees 1880 Õlimaal lõuendil 93,8×68 Tveri oblasti maaligalerii
Левитан Останкино.jpg Ostankino 1880-ndate algus Lõuend kartongil, õli 19×28,5 Riiklik Vene muuseum
Левитан Черемуха.jpg Toomingas 1880-ndate algus Lõuend kartongil, õli 21,5×30,7 Riiklik Vene muuseum
Левитан Снопы.jpg Viljavihud ja jõetagune küla 1880-ndate algus Õlimaal lõuendil 19,7×33,3 Riiklik Vene muuseum
Левитан Аллея.jpg Allee 1880-ndate algus Paber kartongil, õli 44×38 Rostovi Kreml (muuseum-kaitseala)
Левитан Аллея. Останкино.jpg Allee. Ostankino 1880-ndad Lõuend kartongil, õli 54,3×43,6 Tretjakovi galerii
Левитан Сад в снегу.jpg Aed lumes 1880-ndad Kartong, grafiitpliiats, guašš 29,2×35,1 Riiklik Vene muuseum
Левитан Лодка на берегу.jpg Paat kaldal 1880-ndad Puit, õli 18×25 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Костры.jpg Lõkked 1880-ndad Õlimaal lõuendil 16,5×25 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Пасека.jpg Mesila 1880-ndad Õlimaal lõuendil 20,5×31 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Полустанок.jpg Teivasjaam 1880-ndad Lõuend kartongil, õli 21×25 Pljossi Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Березы. Опушка леса.jpg Kased. Metsaserv 1880-ndad Õlimaal lõuendil 35,5×36 Stavropoli krai Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Лес зимой.jpg Mets talvel 1880-ndad Kartong, õli 20×29,5 Sevastopoli Kunstimuuseum
Левитан Избушка на лугу.jpg Osmik aasal 1880-ndad Kartong, õli 42×31 Kostroma Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Дорога в лесу.jpg Metsatee 1881 Õlimaal lõuendil 32×40,1 Tretjakovi galerii
Левитан Вечер. Дорога.jpg Õhtu. Tee 1881–1882 Õlimaal lõuendil 14,8×10,2 Erakogu
Левитан Весной в лесу.jpg Kevadel metsas 1882 Õlimaal lõuendil 43,4×35,7 Tretjakovi galerii
Левитан Вечер на пашне.jpg Õhtu künnimaal 1883 Õlimaal lõuendil 43,3×67 Tretjakovi galerii
Левитан Пейзаж.jpg Maastik 1883 Õlimaal lõuendil 42,5×74 Rostovi Kreml (muuseum-kaitseala)
Левитан Деревня на берегу реки.jpg Küla jõe kaldal 1883 Õlimaal lõuendil 59, 9×74 Saratovi Kunstimuuseum
Левитан Лес. Солнечный день.jpg Mets. Päikesepaisteline päev 1883–1884 Õlimaal lõuendil 38×49,6 Usbekistani Riiklik Kunstide muuseum
Левитан Саввинская.jpg Savvinski küla Zvenigorodi lähistel 1884 Õlimaal lõuendil 43,5×67 Tretjakovi galerii
Осиновая рощица. Серый день.jpg Haavasalu. Hall päev 1884 Õlimaal lõuendil 38,5×27,3 Valgevene Vabariigi Rahvuslik Kunstimuuseum
Левитан Зимой в лесу.jpg Talvel metsas 1885 Õlimaal lõuendil 55×45 Tretjakovi galerii
Левитан Половодье.jpg Tulvavesi 1885 Õlimaal lõuendil 94×157 Valgevene Vabariigi Rahvuslik Kunstimuuseum
Левитан Лесная река. Осень на реке Истра.jpg Metsajõgi. Sügis Istra jõel 1885–1886 Õlimaal lõuendil 58×89 Odessa Kunstimuuseum
1885-1889 Birkenhain.jpg Kasesalu 1885–1889 Paber lõuendil, õli 28,5×50 Tretjakovi galerii
Левитан Осенний лес.jpg Sügisene mets 1886 Õlimaal lõuendil 17×29 V. D. Polenovi nimeline Riiklik muuseum-kaitseala
Три сосны.jpg Kolm mändi 1886 Paber kartongil, õli 20,4×33,5 Erakogu
Левитан Татарское кладбище. Крым.jpg Tatari kalmistu. Krimm 1886 Õlimaal lõuendil 45×75,2 Tretjakovi galerii
Левитан У берега моря. Крым.jpg Mere kaldal. Krimm 1886 Paber lõuendil, õli 41,3×65 Riiklik Vene muuseum
Левитан Ай-Петри.jpg Ai-Petri 1886 Paber lõuendil, õli 20×31,5 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан В крымских горах.jpg Krimmi mägedes 1886 Õlimaal lõuendil 17×26 Uljanovski Kunstimuuseum
Крымский пейзаж.jpg Krimmi maastik 1887 Õlimaal lõuendil 73×97 Pljossi Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Заросший пруд (ГРМ).jpg Kinnikasvanud tiik 1887 Õlimaal lõuendil 42×66 Riiklik Vene muuseum
Левитан Осеннее утро. Туман.jpg Sügishommik. Udu 1887 Õlimaal lõuendil 43×74 Tretjakovi galerii
Волга с высокого берега.jpg Volga kõrgelt kaldalt 1887 Õlimaal lõuendil 20×34,5 Tveri oblasti maaligalerii
Вечер на Волге (Частн).jpg Õhtu Volgal 1888 Õlimaal lõuendil 22×33,5 Erakogu
Вечер на Волге (ГТГ).jpg Õhtu Volgal 1888 Õlimaal lõuendil 50×81 Tretjakovi galerii
Осень. Мельница. Плес.jpg Sügis. Veski. Laugmik 1888 Õlimaal lõuendil 41×65 Tretjakovi galerii
На Волге.jpg Volgal 1888 Õlimaal lõuendil 57,8×88,7 Tretjakovi galerii
Портрет Софьи Петровны Кувшинниковой.jpg Sofia Petrovna Kuvšinnikova portree 1888 Õlimaal lõuendil 88×57 Issaak Brodsky korter-muuseum
Левитан После дождя.jpg Pärast vihma. Laugmik 1889 Õlimaal lõuendil 80×125 Tretjakovi galerii
Левитан Вечер. Золотой плес.jpg Õhtu. Kuldne laugmik 1889 Õlimaal lõuendil 84,2×142 Tretjakovi galerii
Левитан Лесные фиалки и незабудки.jpg Metskannikesed ja -lõosilmad 1889 Õlimaal lõuendil 49×35 Tretjakovi galerii
Левитан Золотая осень. Слободка.jpg Kuldne sügis. Küla 1889 Õlimaal lõuendil 43×67,2 Riiklik Vene muuseum
Левитан Баржи. Волга.jpg Lodid. Volga 1889 Õlimaal lõuendil 17,5×29 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Волга.jpg Volga 1889 Õlimaal lõuendil 35×57 Pljossi Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Тростники и кувшинки.jpg Pilliroog ja vesiroosid 1889 Õlimaal lõuendil 58×47 Pljossi Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Избы, освещенные солнцем.jpg Päikesest valgustatud hütid 1889 Kartong, õli 14,9×24,5 Krasnodari krai Kunstimuuseum
Левитан Одуванчики.jpg Võililled 1889 Õlimaal lõuendil 59×42,5 Tšuvaššia Riiklik Kunstimuuseum
Левитан Полдень.jpg Keskpäev 1880-ndate lõpp Kartong, õli 16,2×23,6 Novokuznetski Kunstimuuseum
Левитан Лесные дали.jpg Metsaavarused 1880–1890-ndad Kartong, õli 23×33 Novgorodi Muuseum-kaitseala
Левитан Весна в Италии.jpg Kevad Itaalias 1890 Õlimaal lõuendil 42,8×60,2 Tretjakovi galerii
Левитан Близ Бордигеры. На севере Италии.jpg Bordighera lähistel. Põhja Itaalias 1890 Paber lõuendil, õli 24×33 Tretjakovi galerii
Левитан Берег Средиземного моря.jpg Vahemere kallas 1890 Õlimaal lõuendil 41×59 Tretjakovi galerii
Левитан У берега моря. Италия.jpg Mere kaldal. Itaalia 1890 Paber lõuendil, õli 41,3×65 Riiklik Vene muuseum
Левитан Венеция. Рива дельи Скьявони.jpg Venezia. Riva degli Schiavoni 1890 Õlimaal lõuendil 27,7×20,1 Erakogu
Левитан Итальянский пейзаж.jpg Itaalia maastik 1890 Kartong, õli 20×35,4 Kurski Riiklik Maaligalerii
Isaak Levitan Tihaya obitel (big).jpg Varjupaik 1890 Õlimaal lõuendil 87,5×108 Tretjakovi galerii
Левитан Юрьевец. Пасмурный день на Волге.jpg Jurjevets. Sompus päev Volgal 1890 Õlimaal lõuendil 31×66 Serpuhhovi ajaloo-kunstimuuseum
Левитан Пасмурный день.jpg Pilvine päev 1890 Õlimaal lõuendil 32,4×57,3 Karjala Vabariigi Kujutavate kunstide muuseum
Левитан У берега.jpg Kalda ääres 1890-ndate I pool Kartong, õli 11×15,8 Riiklik Vene muuseum
Левитан Озеро. Вечер (ГРМ).jpg Järv. Õhtu 1890-ndad Kartong, õli 16,8×24,5 Riiklik Vene muuseum
Левитан Осенний пейзаж с церковью.jpg Õhtune maastik kloostriga 1890-ndad Paber, pastell 62×48 Riiklik Vene muuseum
Левитан Автопортрет.jpg Autoportree (lõpetamata) 1890-ndad Õlimaal lõuendil 58×39 Tretjakovi galerii
Левитан Деревня. Хотьково.jpg Küla. Khotkovo 1890-ndad Lõuend kartongil, õli 17×34,8 Tuula oblasti Kunstimuuseum
Левитан Осень (Ростов).jpg Sügis 1890-ndad Kartong, õli 57×76 Rostovi oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Лесное озеро.jpg Metsajärv 1890-ndad Õlimaal lõuendil 48,8×80 Rostovi oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан На даче в сумерки.jpg Videvikus suvilas 1890-ndad Õlimaal lõuendil 49×61 Rostovi Kreml (muuseum-kaitseala)
Левитан Лунный пейзаж.jpg Kuuvalguses maastik 1890-ndad Õlimaal lõuendil 29×39,5 Riiklik muuseumide ühendus «Venemaa Põhjaosade kunstikultuur»
Левитан Постой в деревне.jpg Öömaja külas 1890-ndad Kartong, õli 14,8×20,3 Permi Riiklik Kunstigalerii
Левитан Сумрачный день. Жнивье.jpg Pilves päev. Viljalõikus 1890-ndad Õlimaal lõuendil 71×123,3 Permi Riiklik Kunstigalerii
Левитан Волга. Баржи.jpg Volga. Lodjad 1890-ndad Õlimaal lõuendil 42,4×71,5 Mõkolajivi Kunstimuuseum
Левитан Пасмурный день (ГЛМ).jpg Pilves päev 1890-ndad Õlimaal lõuendil 41,5×73 Riiklik Kirjandusmuuseum
Левитан Дорожка.jpg Teekene 1890-ndad Õlimaal lõuendil 16×14 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Ранняя весна.jpg Varakevad 1890-ndad Õlimaal lõuendil 49,5×72,3 Taganrogi Kunstimuuseum
Левитан Туман над водой.jpg Udu vee kohal 1890-ndad Õlimaal lõuendil 40,4×63,4 Kirovi oblasti Kunstimuuseum
Левитан Поезд в пути.jpg Rong teel 1890-ndad Õlimaal lõuendil 59×76 Odessa Kunstimuuseum
Левитан Дорога.jpg Tee 1890-ndad Õlimaal lõuendil 22×29,6 Vladimir-Suzdali muuseum-kaitseala
Isaac Levitan - Day of june.jpg Juunipäev (Suvi) 1890-ndad Õlimaal lõuendil 43,5×61 Erakogu
Левитан Весна. Белая сирень.jpg Kevad. Valge sirel 1890-ndad Paber, pastell 31×49,5 Erakogu
Левитан Летний вечер. Река.jpg Kevadõhtu. Jõgi 1890–1896 Puit, õli 41×71 Tšuvaššia Riiklik Kunstimuuseum
Левитан Портрет Н.П. Панафидина.jpg N. P. Panafidini portree 1891 Õlimaal lõuendil 88,5×71 Tveri oblasti maaligalerii
Левитан Осень (ГЛМ).jpg Sügis 1891 Õlimaal lõuendil 21×30 Riiklik Kirjandusmuuseum
Левитан Вечерние тени.jpg Õhtused varjud 1891–1894 Õlimaal lõuendil 73×125 Taganrogi Kunstimuuseum
Isaak Ilitsch Lewitan 005.jpg Õhtukellad 1892 Õlimaal lõuendil 87×107,6 Tretjakovi galerii
Vladimirka.jpg Vladimirka 1892 Õlimaal lõuendil 79×123 Tretjakovi galerii
Левитан У омута.jpg Võrendiku juures 1892 Õlimaal lõuendil 140×209 Tretjakovi galerii
Левитан Ранняя весна (Полтава).jpg Varakevad 1892 Kartong, õli 16,5×20,5 Poltava Kunstimuuseum
Левитан Облачное небо.jpg Pilvine taevas 1893 Lõuend kartongil, õli 17,8×26,2 Riiklik Vene muuseum
Левитан Сирень.jpg Sirel 1893 Paber kartongil, pastell 59×48 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Наозере.jpg Järve ääres (Tveri kubermang) 1893 Õlimaal lõuendil 109×163 Saratovi Kunstimuuseum
Левитан Озеро (Плес).jpg Järv 1893 Õlimaal lõuendil 45×58 Pljossi Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Осень. Усадьба.jpg Sügis. Härrastemaja 1894 Paber, pastell 48×63 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан На озере Комо. Набережная.jpg Como järvel. Kaldapealne 1894 Paber, pastell 74,5×105 Tretjakovi galerii
Levitan nad vech pok28.jpg Igavese rahu kohal 1894 Õlimaal lõuendil 150×206 Tretjakovi galerii
Левитан В лесу осенью.jpg Sügisel metsas 1894 Paber, pastell 84×61,5 Kurski Riiklik Maaligalerii
Левитан Васильки.jpg Rukkililled 1894 Kartong, pastell 62,3×47,7 Erakogu
Левитан Портрет С. П. Кувшинниковой (1894).jpg S. P. Kuvšinnikova portree 1894 Paber, pastell 46,5×42 Pljossi Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Поздняя осень.jpg Hilissügis 1894–1898 Õlimaal lõuendil 59×91 Riiklik Vene muuseum
Левитан В парке (1895).jpg Pargis 1895 Õlimaal lõuendil 49×62 Tretjakovi galerii
Левитан Озеро Комо.jpg Como järv 1895 Õlimaal lõuendil 96×128 Riiklik Vene muuseum
Левитан Папоротники в бору.jpg Sõnajalad männimetsas 1895 Õlimaal lõuendil 82×127 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Озеро. Серый день.jpg Järv. Hall päev 1895 Paber kartongil, õli 47,5×57,8 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Белая сирень.jpg Valge sirel 1895 Paber, pastell 61,5×53 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Levitan Zolotaya Osen.jpg Kuldne sügis 1895 Õlimaal lõuendil 82×126 Tretjakovi galerii
Левитан Свежий ветер.jpg Värske tuul. Volga 1895 Õlimaal lõuendil 72×123 Tretjakovi galerii
Mart levitan.jpg Märts 1895 Õlimaal lõuendil 60×75 Tretjakovi galerii
Левитан Долина реки. Осень.jpg Jõeorg. Sügis 1895 Paber, pastell 52×67 Riiklik Vene muuseum
Левитан Хмурый день.jpg Sünge päev 1895 Paber, pastell 48×62 Riiklik Vene muuseum
Левитан Серый день.jpg Hall päev 1895 Õlimaal lõuendil 43×67 Smolenski Riiklik Muuseum-kaitseala
Левитан Весна. Последний снег.jpg Kevad. Viimane lumi 1895 Õlimaal lõuendil 49×51 Erakogu
Левитан Корниш. Юг Франции.jpg Mägitee. Lõuna Prantsusmaa 1895 Õlimaal lõuendil 95,5×128,5 Dagestani Kujutavate kunstide muuseum
LevitanI Lilii AST.jpg Vesiroosid 1895 (?) Õlimaal lõuendil 95×128 Astrahani maaligalerii
Левитан Тропинка в лиственном лесу. Папоротники.jpg Teerada lehtmetsas. Sõnajalad Umbes 1895 a Lõuend kartongil, õli 27,7×39,3 Riiklik Vene muuseum
Левитан Цветущие яблони.jpg Õiotsevad õunapuud 1896 Õlimaal lõuendil, tušš, sulg 37×50 Tretjakovi galerii
Левитан Золотая осень-1896.jpg Kuldne sügis 1896 Lõuend kartongil, õli 52×84,6 Tretjakovi galerii
Левитан На Севере.jpg Põhjas 1896 Õlimaal lõuendil 106,9×77 Tretjakovi galerii
Левитан Море у финляндских берегов.jpg Meri Soome kallastel 1896 (?) Kartong, õli 15×25 Irkutski oblasti Kunstimuuseum
Левитан Остатки былого. Сумерки. Финляндия.JPG Möödaniku riismed. Videvik. Soome 1897 Õlimaal lõuendil 57×87 Tretjakovi galerii
Levitan vesna bolsh voda.jpg Kevad — suurvesi 1897 Õlimaal lõuendil 64,2×57,5 Tretjakovi galerii
Левитан Лунная ночь. Деревня.jpg Kuuvalge öö. Küla 1897 Õlimaal lõuendil 60×90,5 Riiklik Vene muuseum
Левитан Бурный день.JPG Tormine päev 1897 Õlimaal lõuendil 82×86,5 Tretjakovi galerii
Левитан Сжатое поле.JPG Niidetud põld 1897 Kartong, õli 59,5×73 Armeenia Rahvusgalerii
Левитан Последние лучи солнца. Осиновый лес.JPG Viimased päikesekiired. Haavamets 1897 Õlimaal lõuendil 63×56 Erakogu
Левитан В Альпах весной.JPG Kevadel Alpides 1897 Õlimaal lõuendil 50,8×85,3 Erakogu
Левитан.JPG Alpid. Lumi 1897 Õlimaal lõuendil 65×86 Jekaterinburgi Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Альпы.JPG Alpid 1897 Õlimaal lõuendil 12×16,5 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Лунная ночь. Большая дорога.JPG Kuuvalge öö. Suur tee 1897–1898 Õlimaal lõuendil 83×87 Tretjakovi galerii
Левитан Ранняя весна (1898).JPG Varakevad 1898 Õlimaal lõuendil 41,5×66,3 Riiklik Vene muuseum
Isaak Ilitsch Lewitan 003.jpg Vaikus 1898 Õlimaal lõuendil 96×128 Riiklik Vene muuseum
Левитан Луг на опушке леса.JPG Metsaäärne aas 1898 Paber, pastell 63,5×49 Riiklik Vene muuseum
Левитан Солнечный день. Деревня.JPG Päikesepaisteline päev. Küla 1898 Paber, õli 14,5×23 Tretjakovi galerii
Левитан Сумерки. Замок.JPG Videvik. Loss 1898 Õlimaal lõuendil 60,5×75 Lvivi Kunstigalerii
Левитан Дорога (1898).JPG Tee 1898 Õlimaal lõuendil 71×85 Ivanovo Riiklik ajaloo-koduloo muuseum
Левитан Солнечный день. У избы.JPG Päikesepaisteline päev. Tare juures 1898 Õlimaal lõuendil 81×107 Tatarstani Vabariigi Riiklik Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Озеро. Весна.JPG Järv. Kevad 1898 Õlimaal lõuendil 91×59 Penza oblasti maaligalerii
Левитан Порубка.JPG Raiesmik 1898 Õlimaal lõuendil 68×103,5 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Полотно железной дороги.JPG Raudteemulle 1898–1899 Õlimaal lõuendil 67×86 Nižni Tagili Kujutavate kunstide kunstimuuseum
Левитан Осень. Река.JPG Sügis. Jõgi 1898–1899 Õlimaal lõuendil 32×46,5 Erakogu
Левитан Лунная ночь.JPG Kuuvalge öö 1899 Õlimaal lõuendil 29,2×51,3 Tretjakovi galerii
Левитан Последние лучи солнца.JPG Viimased päikesekiired 1899 Õlimaal lõuendil 80×86 Tretjakovi galerii
Isaak Ilitsch Lewitan 001.jpg Videvik 1899 Kartong, õli 50,5×74 Tretjakovi galerii
Левитан Сумерки. Стога.jpg Videvik. Heinakuhjad 1899 Kartong, õli 59,8×74,6 Tretjakovi galerii
Левитан Сумерки. Луна.jpg Videvik. Kuu 1899 Õlimaal lõuendil 49,5×61,3 Riiklik Vene muuseum
Левитан Туман. Осень.JPG Udu. Sügis 1899 Kartong, akvarell 48×60 Riiklik Vene muuseum
Левитан Ручей.JPG Oja 1899 Õlimaal lõuendil 62,5×50 Riiklik Vene muuseum
Левитан Буря. Дождь.JPG Torm. Vihm 1899 Õlimaal lõuendil 154×214 Saratovi Kunstimuuseum
Левитан Осень. Березки.JPG Sügis. Kased 1899 Kartong, õli 23,7×32,8 Sumõ Kunstimuuseum
Левитан Осенний лес (1899).jpg Sügisene mets 1899 Lõuend kartongil, õli 32,4×30,8 Sumõ Kunstimuuseum
Левитан Ранняя весна (1899).JPG Varakevad 1899 Kartong, õli 13×22,5 Dnepropetrovski Kunstimuuseum
Левитан Поля.JPG Põllud 1899 Kartong, õli 58×89 Kirovi oblasti Kunstimuuseum
Левитан Избы (Н. Новгород).JPG Osmikud 1899 Õlimaal lõuendil 50×75 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Избы.JPG Osmikud 1899 Õlimaal lõuendil 57,5×88 Erakogu
Левитан Дорога (1899).JPG Tee 1899 Õlimaal lõuendil 53×35,5 Erakogu
Левитан Тяга.JPG Tõmme 1899 Paber, pastell 48,3×63 Erakogu
Левитан Въезд в деревню.JPG Väljasõit külasse 1890-ndate lõpp Kartong, õli 66,5×84,5 Rostovi Kreml (muuseum-kaitseala)
Levitan ozero28.JPG Järv (Venemaa - Русь) 1899-1900 Õlimaal lõuendil 149×208 Riiklik Vene muuseum
Левитан Весна в Крыму.jpg Kevad Krimmis 1900 Kartong, õli 55,3×71,7 Tretjakovi galerii
Летний вечер.jpg Suveõhtu 1900 Kartong, õli 49×73 Tretjakovi galerii
Левитан Уборка сена.JPG Heinakoristus (lõpetamata) 1900 Kartong, õli 58,5×89,5 Tretjakovi galerii

AllikadRedigeeri

  • M. Alpatov. Kunstiajalugu, II kd. Renessansi ja uusaja kunst. Tallinn: Kunst, 1982. Lk 338.