Herreys on popmuusikat viljelev rootsi bänd, mis koosneb kolmest vennast: Per Herrey (sündinud 9. augustil 1958), Richard Herrey (sündinud 19. augustil 1964) ja Louis Herrey (sündinud 3. novembril 1966).

Herreys
Päritolu Rootsi
Tegev 1984–
Koosseis
Per Herrey
Richard Herrey
Louis Herrey
Richard ja Per 2016

Nad võitsid Rootsit esindades 1984. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse lauluga "Diggi-Loo Diggi-Ley". Järgmisel aastal võitsid nad esikoha Sopoti festivalil lauluga "Sommarparty på Stranden".

DiskograafiaRedigeeri

AlbumidRedigeeri

  • 1984: "Diggi-loo Diggi-ley"
  • 1985: "Crazy People"
  • 1985: "Not Funny"
  • 1986: "Different I's"
  • 1987: "Live in Tivoli"
  • 1994: "Där vindarna möts"
  • 1995: "Herreys Story"
  • 2002: "Gyllene Hits"

SinglidRedigeeri

  • "Crazy people" / "I'm so sorry"
  • "You" / "I see the love"
  • "Kall som is" / "Mirror mirror" (1984)
  • "Diggi-Loo-Diggi-Ley" (1984)
  • "People say it's in the air" / "I'm so sorry"
  • "Varje liten droppe regn" (EP)
  • "People from Ibiza" / "Sommarparty"
  • "Din telefon" / "Why Why"
  • "Chinese Temptation" / "Sweet Love"
  • "Freedom" / "Little Pretty Girl"
  • "Min ensamma vrå" / "Livet i dig"
  • "Öppna dina ögon" / "Hanna"
  • "Här vill jag leva" / "Hon ger dig allt"