Ava peamenüü

Elhaida Dani (sündinud 17. veebruaril 1993 Shkodëris) on Albaania laulja.

Aastal 2009 võitis ta Albaania talendisaate Star Academy ja 2012 aastal lauluvõistluse Top Fest. Aastal 2013 osales esimesel Itaalia laulukonkurssil The Voice of Italy ja samuti võitis. Tema poolt hääletas üle 70% publikust.

Elhaida Dani esindas lauluga "I'm Alive" Albaaniat 2015. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Viinis. Laul pääses finaalvõistlusele ja sai seal 27 osaleja seas 34 punktiga 17. koha.

DiskograafiaRedigeeri

EP-dRedigeeri

  • "Elhaida Dani" (2013)

SinglidRedigeeri

  • "Fjala e fundit" (2008)
  • "Mijëra vjet" (2011)
  • "S'je më" (2012)
  • "When Love Calls Your Name" (2013)
  • "Baciami e basta" (2013)
  • "Diell" (2014)
  • "I'm Alive" (2015)

VälislingidRedigeeri