Eimear Quinn

Iirimaa laulja

Eimear Quinn (iiri Eimear Ní Chuinn, sündinud 18. detsembril 1972) on iiri laulja.

Eimear Quinn
Sündinud 18. detsember 1972 (48-aastane)
Dublin, Iirimaa
Plaadifirma Decca Classics
Seotud esitajad Anúna
Veebileht eimearquinn.com

1995. aastal sai ta iiri vokaalansambli Anúna liikmeks. Eimear Quinn osales 1996. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel lauluga "The Voice" ja Iirimaa võitis võistluse. 2005. aastal esines ta Eurovisiooni 50. aastapäeva kontserdil. 2006. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel teadustas ta Iirimaa punkte.

Ta abiellus Noel Curraniga, kes oli 1997. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse produtsent.

DiskograafiaRedigeeri

Singlid ja EP-dRedigeeri

  • 1996 "The Voice"
  • 1996 "Winter, Fire and Snow EP"
  • 1997 "Ave Maria"

AlbumidRedigeeri

  • 2001 "Through the Lens of a Tear"
  • 2006 "Gatherings"
  • 2007 "Oh Holy Night"

VälislingidRedigeeri