Ava peamenüü

Eesti punkansamblite loend loetleb eesti punk-ansamblid.

Nimi Asutamisaasta
Sm. Aladdin & Lord McIntosh 1976
Suuk 1976
Cheese 1979
Aleksander Müller 1979
Pära Trust 1979
The Rebels 1979
Sex Telegramm 1979
Ajutine Valitsus 1980
Generator M 1980
Propeller 1980
Punk T 1980
Saudi-Araabia 1980
Illegaalne Büroo 1981
Kopli Otell 1981
Punktiir 1981
Süütu Vanaema 1981
Apelsinikoored 1982
Teine Jaoskond 1982
Uus Kanalisatsioon 1982
Velikije Luki 1982
Verine Pühapäev 1982
Turist 1983
ABS 1984
Vennaskond 1984
Kulo 1985
Osakond 79 1985
Anti 1986
Felis Ultramarinus 1986
J.M.K.E. 1986
Singer Vinger 1986
Vanemõde 1986
Vürst Trubetsky & J.M.K.E. 1986
Anonüümne AK 1987
Armageddon 1987
EK Perifeeria 1987
Ne Zhdali 1987
Pahad Päevad 1987
PRO 1987
Röövel Ööbik 1987
T-Rull 1987
Uuestisünd 1987
Uus Selektsioon 1987
V. P. L. 1987
RoheLine 1987
Alice Tisler 1988
A.V.A. 1988
Ave Luna 1988
NS Põrgu 1988
Onu Bella ja Öörahu 1988
PMV 1988
Päikesejänku & Pori-Ori Kissat 1988
The Un Concern 1988
Pööloy Gläänz 1989
Paha Värk 1989
Rund-Ting 1989
Square 1989
Tige Kala 1989
A.V.K. 1989
Jolly Roger 1990
P. J. J. 1990
S. H. G. 1990
The Splashers 1990
Monument 1990
Wunda-Ment 1990
Noisemurder 1991
Psychoterror 1991
The Tuberkuloited 1991
Captain Flint 1991
Atwist 1993
Detonaator 1993
The North Frogs 1993
Nyrok City 1993
The ShitheadS 1993
So Boic A. P. I. 1993
The Belka 1994
K.A.O.S. 1994
Operatsioon Õ 1994
Tüse Asi 1994
Genialistid 1995
Ibariik 1995
Idiootsuse Revolutsioon 1995
Mustad Pioneerid 1995
Anarch 1996
Hertsog Magnus 1996
IQ Negative 1996
I.Q.Zero 1996
Kurjam 1996
Nahui 1996
Rooza Öökull 1996
Saast 1996
Vaiga 1996
Delirium Brothers 1997
Soulout 1997
Surnud Linnad 1997
Abpopa 1998
Ainus seadus 1998
AK 1998
Conflict OK! 1998
Flash Hands 1998
Hark 1998
Operaator 1998
Otofos 1998
P. M. 1998
Relyzer 1998
S. J. K. 1998
Sugar Free 1998
Against The ... 1999
Directors of the Universe 1999
Dow Jones Crash 1999
The Flowers of Romance 1999
Hommikune Vahetus 1999
INT. 1999
Kontakt? 1999
Müstika 1999
Paragrahv 1999
Protest 1999
Resistance 1999
Uss 1999
Vedel Leib 1999
The Voitka Family 1999
Ajastu 2000
Creenbalt 2000
Error R 2000
Orgazmo 2000
Homod Ojas 2000
Ketaspidur 2000
Migreen 2000
Scandal Rout 2000
Säärik Against the Music 2000
Aknool 2001
Aqvafress 2001
Dirty Diana 2001
Eutanaasia 2001
Pro-PaCter 2001
ZLO 2001
The Skulls 2001
Totally Obnoxious! 2001
KGB 2001
Against The ... 2002
Dammit 2002
Dookie 2002
Juku 2002
Lost In The Supermarket 2002
Mirror Conspiracy 2002
No Talent 2002
Punkentsefaliit 2002
Evergreen86 2003
Fish on Fire 2003
Homm 2003
Koer 2003
Lonni 2003
Lahesõda 2003
Respire 2003
Chungin & The Strap-On Faggots 2004
Half Past Monkey's Ass 2004
Les Diamants 2004
Spucatum Tauri 2004
Rawones 2004
No Fun 2005
Rpm 2005
Troglodytz 2005
Liha 2005
John Stuart Mill 2005
Dyskomfort 2005
Deltähead 2006
Faasinihe 2007
Nilbe Norbert 2010
Project Dekadenz 2010
J.R.K.M 2017