Eesti kõrvalmaanteede loend

Siin on loetletud Eesti kõrvalmaanteed.

Kõigil maanteedel on teeregistris unikaalne teenumber. Teenumber on toodud loendis tee nime ees. Kõrvalmaanteede numbrid on vahemikus XX101–XX999, kus XX on maakonna kood.[1] Maanteed on loetletud maakondade koodide kaupa. Mitut maakonda läbiva kõrvalmaantee number vastab maakonnale, kust tee teenumbri panemisel algas. Teenumbrit ei muudeta, kui maakonnapiirid muutuvad ja maantee ei alga enam senisest maakonnast.

Praegused kõrvalmaanteed muuda

Harju maakond (11xxx) muuda

Hiiu maakond (12xxx) muuda

Ida-Viru maakond (13xxx) muuda

Jõgeva maakond (14xxx) muuda

Järva maakond (15xxx) muuda

Lääne maakond (16xxx) muuda

Lääne-Viru maakond (17xxx) muuda

Põlva maakond (18xxx) muuda

Pärnu maakond (19xxx) muuda

Rapla maakond (20xxx) muuda

Saare maakond (21xxx) muuda

Tartu maakond (22xxx) muuda

Valga maakond (23xxx) muuda

Viljandi maakond (24xxx) muuda

Võru maakond (25xxx) muuda

Endiseid kõrvalmaanteid muuda

  • 11121 – Kose tee (0,1 km)
  • 11126 – Alavere tee (1,3 km)
  • 11156 – Innu–Saare tee (2,0 km)
  • 11253 – Leppneeme sadama tee (0,4 km)
  • 11274 – Hirvli–Mustmetsa tee (6,3 km)
  • 11284 – Mere tee (1,3 km)
  • 11343 – Kanama tee (2,4 km)
  • 11386 – Laitse jaama tee (0,2 km)
  • 11391 – Rannamõisa siseteed (6,1 km)
  • 11393 – Vääna-Jõesuu suvelaagri tee (0,9 km)
  • 11394 – Keila-Joa siseteed (0,8 km)
  • 11413 – Ranna tee (1,1 km)
  • 11711 – Sillamäe tee (0,5 km)
  • 13131 – Sonda tee (0,9 km)
  • 13134 – Kukruse–Tammiku tee (8,1 km)
  • 13153 – Kauksi–Kuru tee (3,9 km)
  • 13157 – Kuremäe–Soompea tee (2,4 km)
  • 13175 – Tudulinna medpunkti tee (0,7 km)
  • 13176 – Sonda jaama tee (1,5 km)
  • 13184 – Sompa tee (0,7 km)
  • 13200 – Pimestiku–Udria tee (3,6 km)
  • 13201 – Sonda–Satsu tee (3,7 km)
  • 13204 – Pagari–Tarakuse–Illuka tee (7,6 km)[2]
  • 13211 – Peeterristi tee (1,0 km)
  • 15103 – Ollepa jaama tee (0,6 km)
  • 15121 – Lehtse jaama tee (0,6 km)[2]
  • 15122 – Kurge–Pruuna tee (2,2 km)[2]
  • 15130 – Mäo tee (0,9 km)
  • 15148 – Lehtse–Kurge–Läste tee (4,4 km)[2]
  • 15197 – Läpi–Aru–Ojaküla tee (5,0 km)[2]
  • 15198 – Jäneda–Kalijärve tee (0,8 km)[2]
  • 16104 – Taebla–Kirimäe tee (3,1 km)
  • 16117 – Tanska tee (1,2 km)
  • 16118 – Mäeküla tee (1,2 km)
  • 16119 – Rohuküla haigla tee (0,3 km)
  • 16157 – Kirimäe–Kirna–Kullamaa tee (26,5 km)
  • 17123 – Mõdriku – Vilgu – Väike-Maarja tee (22,1 km)
  • 17129 – Vaeküla jaama tee (0,9 km)
  • 17153 – Kadrina jaama tee (1,1 km)
  • 17165 – Vanamõisa tee (0,6 km)
  • 17201 – Kadrina valla keskuse tee (0,7 km)
  • 19102 – Nurme – Vana-Pärnu tee (8,9 km)[2]
  • 19113 – Ranna tee (0,5 km)
  • 19114 – Audru–Valgeranna tee (2,9 km)
  • 19115 – Kuldlõvi tee (0,3 km)
  • 19122 – Sulu–Papsaare tee (1,6 km)[2]
  • 19140 – Nõmme–Lennujaama tee (0,7 km)
  • 19143 – Liiva–Jäätee tee (0,7 km)
  • 19209 – Libatse tee (0,5 km)
  • 19213 – Sauga tee (0,9 km)
  • 19220 – Kilksama tee (1,5 km)
  • 19279 – Politseikooli tee (0,4 km)
  • 19280 – Sindi tee (0,6 km)
  • 19281 – Tammiste jaama tee (0,2 km)
  • 19282 – Oore tee (0,5 km)
  • 19283 – Tori jaama tee (0,3 km)
  • 19288 – Paikuse tee (0,4 km)
  • 19339 – Võiste tee (0,7 km)
  • 20105 – Kohila jaama tee (0,2 km)
  • 20106 – Kohila liivalao tee (0,3 km)
  • 20108 – Lohu jaama tee (0,2 km)
  • 20112 – Härgla tee (0,9 km)
  • 20146 – Rapla jaama tee (0,3 km)
  • 22111 – Ulila kesktänav (1,3 km)
  • 22131 – Tõrvandi raudteeülesõidu tee (0,1 km)
  • 22173 – Rõngu kooli tee (0,9 km)
  • 22199 – Rõngu pargi tee (0,6 km)
  • 22200 – Tartu–Vahi tee (5,5 km)
  • 22249 – Koosa tee (0,8 km)
  • 22271 – Võõpste kooli tee (0,3 km)
  • 23166 – Kaarna tee (0,4 km)
  • 23255 – Kirikumõisa–Keskuse tee (0,6 km)[2]

Viited muuda

Välislingid muuda