Eesti U-20 jalgpallikoondislaste loend

Eesti jalgpallikoondislaste loend on nimekiri Eesti U20 koondises mänginud jalgpalluritest, nende tegevusaastatest, osaletud kohtumistest ja löödud väravatest. Nimekiri on sorditav nimede, aastate, mängude ja väravate kaupa.

No.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Nimi Aastail Mängud Väravad Debüüt Vastane Viimane kohtumine Vastane
Veber, JürgenJürgen Veber 2002 1 0 11. juuni 2002 Soome Soome 11. juuni 2002 Soome Soome
Toom, OliverOliver Toom 2002 1 0 11. juuni 2002 Soome Soome 11. juuni 2002 Soome Soome
Post, SanderSander Post 2002–2003 2 0 11. juuni 2002 Soome Soome 10. september 2003 Poola Poola
Jääger, EnarEnar Jääger 2002–2003 2 0 11. juuni 2002 Soome Soome 10. september 2003 Poola Poola
Bärengrub, AloAlo Bärengrub 2002 1 0 11. juuni 2002 Soome Soome 11. juuni 2002 Soome Soome
Reinumäe, OttOtt Reinumäe 2002–2003 2 0 11. juuni 2002 Soome Soome 10. september 2003 Poola Poola
Kiisk, MartoMarto Kiisk 2002 1 0 11. juuni 2002 Soome Soome 11. juuni 2002 Soome Soome
Vassiljev, KonstantinKonstantin Vassiljev 2002–2003 2 0 11. juuni 2002 Soome Soome 10. september 2003 Poola Poola
Ahjupera, JarmoJarmo Ahjupera 2002 1 0 11. juuni 2002 Soome Soome 11. juuni 2002 Soome Soome
Ratnikov, EduardEduard Ratnikov 2002–2003 2 1 11. juuni 2002 Soome Soome 10. september 2003 Poola Poola
Tikenberg, TiitTiit Tikenberg 2002 1 1 11. juuni 2002 Soome Soome 11. juuni 2002 Soome Soome
Vunk, MartinMartin Vunk 2002–2003 2 0 11. juuni 2002 Soome Soome 10. september 2003 Poola Poola
Aksalu, MihkelMihkel Aksalu 2003 1 0 10. september 2003 Poola Poola 10. september 2003 Poola Poola
Mutle, RaikoRaiko Mutle 2003 1 0 10. september 2003 Poola Poola 10. september 2003 Poola Poola
Klavan, RagnarRagnar Klavan 2003 1 0 10. september 2003 Poola Poola 10. september 2003 Poola Poola
Teever, IngemarIngemar Teever 2003 1 0 10. september 2003 Poola Poola 10. september 2003 Poola Poola
Kink, TarmoTarmo Kink 2003 1 0 10. september 2003 Poola Poola 10. september 2003 Poola Poola
Kruglov, DmitriDmitri Kruglov 2003 1 0 10. september 2003 Poola Poola 10. september 2003 Poola Poola
Purje, AtsAts Purje 2003 1 0 10. september 2003 Poola Poola 10. september 2003 Poola Poola
Voskoboinikov, VladimirVladimir Voskoboinikov 2003 1 0 10. september 2003 Poola Poola 10. september 2003 Poola Poola
Reelo, SanderSander Reelo 2005 2 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Koogas, AndresAndres Koogas 2005 1 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 31. mai 2005 Egiptus Egiptus
Haavistu, MikkMikk Haavistu 2005 1 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 31. mai 2005 Egiptus Egiptus
Mazurkevitš, AndreiAndrei Mazurkevitš 2005 2 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Siim, KauriKauri Siim 2005 2 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Tükk, JanarJanar Tükk 2005 1 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 31. mai 2005 Egiptus Egiptus
Taska, MartinMartin Taska 2005 2 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Kams, GertGert Kams 2005 2 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Lember, MatiMati Lember 2005 2 1 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Marmor, KristianKristian Marmor 2005 2 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Rulkov, AleksandrAleksandr Rulkov 2005 2 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Dupikov, AloAlo Dupikov 2005 2 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Tomson, RasmusRasmus Tomson 2005 1 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 31. mai 2005 Egiptus Egiptus
Antonov, AndreiAndrei Antonov 2005 2 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Puri, SanderSander Puri 2005 2 0 31. mai 2005 Egiptus Egiptus 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Talimaa, HeikkiHeikki Talimaa 2005 1 0 2. juuni 2005 Šveits Šveits 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Savotškin, AndreiAndrei Savotškin 2005 1 0 2. juuni 2005 Šveits Šveits 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Kuresoo, JürgenJürgen Kuresoo 2005 1 0 2. juuni 2005 Šveits Šveits 2. juuni 2005 Šveits Šveits
Roops, SiimSiim Roops 2005 1 0 2. juuni 2005 Šveits Šveits 2. juuni 2005 Šveits Šveits

Vaata kaRedigeeri

ViitedRedigeeri