Eesti U-15 jalgpallikoondislaste loend

Eesti jalgpallikoondislaste loend on nimekiri Eesti U15 koondises mänginud jalgpalluritest, nende tegevusaastatest, osaletud kohtumistest ja löödud väravatest. Nimekiri on sorditav nimede, aastate, mängude ja väravate kaupa.

No.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Nimi Aastail Mängud Väravad Debüüt Vastane Viimane kohtumine Vastane
Veber, JürgenJürgen Veber 1999 1 0 19. oktoober 1999 Poola Poola 19. oktoober 1999 Poola Poola
Afanasjev, TimoTimo Afanasjev 1999 2 0 19. oktoober 1999 Poola Poola 20. oktoober 1999 Poola Poola
Tammist, GertGert Tammist 1999 4 0 19. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Käärik, VeikkoVeikko Käärik 1999 2 0 19. oktoober 1999 Poola Poola 20. oktoober 1999 Poola Poola
Kink, TarmoTarmo Kink 1999 4 0 19. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Raudnagel, RaidoRaido Raudnagel 1999 4 0 19. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Kasemets, KristoKristo Kasemets 1999 4 1 19. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Nüüd, ArturArtur Nüüd 1999 3 1 19. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Lember, MatiMati Lember 1999 4 0 19. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Antonov, AndreiAndrei Antonov 1999 4 1 19. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Girišin, DmitriDmitri Girišin 1999 4 1 19. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Dupikov, AloAlo Dupikov 1999 4 0 19. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Konsa, OliverOliver Konsa 1999 2 0 19. oktoober 1999 Poola Poola 20. oktoober 1999 Poola Poola
Savotškin, AndreiAndrei Savotškin 1999 2 0 19. oktoober 1999 Poola Poola 20. oktoober 1999 Poola Poola
Aus, TaaviTaavi Aus 1999 4 0 19. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Klavan, RagnarRagnar Klavan 1999 4 0 19. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Karpõtšev, SergeiSergei Karpõtšev 1999 3 0 20. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Kuusk, MarkoMarko Kuusk 1999 1 0 20. oktoober 1999 Poola Poola 20. oktoober 1999 Poola Poola
Tükk, JanarJanar Tükk 1999 3 0 20. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Sirel, PriitPriit Sirel 1999 3 0 20. oktoober 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Jürimäe, ElarElar Jürimäe 1999 2 0 2. november 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Lips, TanelTanel Lips 1999 2 0 2. november 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Ištšuk, MihhailMihhail Ištšuk 1999 2 0 2. november 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola
Klementsov, MartinMartin Klementsov 1999 2 0 2. november 1999 Poola Poola 3. november 1999 Poola Poola

Vaata kaRedigeeri

ViitedRedigeeri