Ava peamenüü
Chuck Norris 1986. aastal filmi "Delta Force" võtetel

Carlos Ray Norris (sündinud 10. märtsil 1940) on USA filminäitleja.

Norris on peamiselt tuntud telesarja "Walker, Texase korravalvur" ("Walker, Texas Ranger") nimitegelasena, kuid ta on mänginud ka sõjafilmides ("Delta Force", "Missing in Actioni" kolm osa), mis on taganud talle eriliselt karmi märulikangelase imidži.

Chuck Norrisest on saanud oluline tegelaskuju internetifolklooris.[1][2]

Osaline filmograafiaRedigeeri

Aasta Pealkiri Eestikeelne pealkiri
1972 "Meng long guo jiang" ("Way of The Dragon") "Draakoni tee"
1984 "Missing in Action" "Kadunud tapluses"
1985 "Code of Silence" "Vaikimise kood"
1985 "Missing in Action 2: The Beginning" "Kadunud tapluses 2: Algus"
1986 "Firewalker" "Tulelkõndija"
1988 "Hero and the Terror" "Kangelane vs Terror"
1988 "Braddock: Missing in Action III" "Kadunud tapluses 3: Braddock
1990 "Delta Force 2: The Colombian Connection" "Operatsioon Delta Force 2"
1991 "The Hitman" "Palgamõrtsukas"
2002 "The President's Man: A Line in the Sand" "Presidendi mees 2"
2004 "Dodgeball: A True Underdog Story" "Palliga allapoole vööd" (tema ise)
2005 "The Cutter" "Verised juveelid"
2012 "The Expendables 2" "Palgasõdurid 2"

ViitedRedigeeri

VälislingidRedigeeri